Μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες του ΝΑΤΟ χτύπησαν λιμενεργάτη στον Πειραιά

Μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες του ΝΑΤΟ χτύπησαν λιμενεργάτη στον Πειραιά Facebook Twitter
5

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί ένας λιμενεργάτης στον Πειραιά μετά από επίθεση που δέχτηκε από μεθυσμένους Βρετανούς ναύτες.

Πιο συγκεκριμένα, και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες από το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου «Carocan Bay London» που ανήκει στη ΝΑΤΟϊκή δύναμη που περιπολεί στο Αιγαίο, επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν Έλληνα λιμενεργάτη που μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το ΚΚΕ με την βουλευτή Πειραιά Δ. Μανωλάκου, να επικοινωνεί με τον υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτική Πολιτικής Θ. Δρίτσα, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για το απαράδεκτο περιστατικό.

«Τέτοια περιστατικά, που θυμίζουν παλιότερες εποχές, δείχνουν ότι οι ΝΑΤΟϊκοί δρουν - και με την ανοχή της κυβέρνησης - ως κράτος εν κράτει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, έχει επιληφθεί ήδη και προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες επί του θλιβερού περιστατικού που σημειώθηκε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες πολεμικού πλοίου του ΝΑΤΟ διαπληκτίστηκαν και τραυμάτισαν ένα λιμενεργάτη, ανέφερε σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θ. Δρίτσας.

Ο υπουργός χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη ενέργεια ως μεμονωμένη, που δεν σχέση με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λιμάνια.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ