NEO VIDCAST

Μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες του ΝΑΤΟ χτύπησαν λιμενεργάτη στον Πειραιά

Μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες του ΝΑΤΟ χτύπησαν λιμενεργάτη στον Πειραιά Facebook Twitter
5

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί ένας λιμενεργάτης στον Πειραιά μετά από επίθεση που δέχτηκε από μεθυσμένους Βρετανούς ναύτες.

Πιο συγκεκριμένα, και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες από το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου «Carocan Bay London» που ανήκει στη ΝΑΤΟϊκή δύναμη που περιπολεί στο Αιγαίο, επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν Έλληνα λιμενεργάτη που μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το ΚΚΕ με την βουλευτή Πειραιά Δ. Μανωλάκου, να επικοινωνεί με τον υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτική Πολιτικής Θ. Δρίτσα, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για το απαράδεκτο περιστατικό.

«Τέτοια περιστατικά, που θυμίζουν παλιότερες εποχές, δείχνουν ότι οι ΝΑΤΟϊκοί δρουν - και με την ανοχή της κυβέρνησης - ως κράτος εν κράτει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, έχει επιληφθεί ήδη και προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες επί του θλιβερού περιστατικού που σημειώθηκε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες πολεμικού πλοίου του ΝΑΤΟ διαπληκτίστηκαν και τραυμάτισαν ένα λιμενεργάτη, ανέφερε σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θ. Δρίτσας.

Ο υπουργός χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη ενέργεια ως μεμονωμένη, που δεν σχέση με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λιμάνια.

5

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM