Καμμένος: «Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι»

Facebook Twitter
8

Aδυναμία να πληρώσει το φόρο εισοδήματος, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος χθες στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. «Είμαστε ένας λαός περήφανος. Ο ένας δεν λέει στον άλλο ότι δεν έχει να πληρώσει φόρο. Ο ένας δεν λέει στον άλλο ότι είναι στα πρόθυρα του Κορυδαλλού. Όλοι είμαστε. Εγώ ομολογώ ότι την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος δεν έχω να την πληρώσω. Το χαράτσι που μου ήρθε για το 2010 και 2011 δεν έχω (λεφτά) να το πληρώσω. Έχω πέντε παιδιά. Δεν είμαι κανένας άνθρωπος που κάνω ζωή περίεργη. Αυτή η επίθεση που γίνεται στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει τώρα. (...) Τα παιδιά μας δεν γίνεται να πηγαίνουν μετανάστες στο εξωτερικό», είπε ο κ. Καμμένος που επίσης, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη «νεοναζιστική»  Χ.Α. ενώ, όπως λέει, έχει κοινά σημεία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτά και η διάθεση καταγγελίας του μνημονίου αν και-όπως θεωρεί- ο Αλέξης έχει κάνει στροφή και συναντιέται με τη Μέρκελ και τον Φούχτελ, κάτι που εκείνος δεν θα έκανε.  

It's Viral
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

It's Viral / Ναταλία Γερμανού: «Σαφώς και μπορεί να υπάρξει επόμενη ημέρα για την Άννα χωρίς τον Νίκο»

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τη ρήξη μεταξύ της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, ξεκαθαρίζοντας πως η θέση της είναι «ιδιαίτερη» λόγω της στενής φιλίας με την τραγουδίστρια
THE LIFO TEAM
ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΙΔΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

It's Viral / Σοφία Μουτίδου: «Και χτυπάει το κουδούνι και είναι ο Σεργιανόπουλος»

Η Σοφία Μουτίδου μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από την εποχή της σειράς «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» και θυμήθηκε το πάρτι γενεθλίων της με καλεσμένους -μεταξύ άλλων- τον Νίκο Σεργιανόπουλο
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Ο ΓΑΠ υπηρξε οτι καλυτερο διεθετε η χωρα στο προσωπο ενος πολιτικου. Το κρατικοδιαιτο κομμα που ηγουταν, τα κατεστημενα συμφεροντα που αμφισβητησε και η ατυχης συγκυρια να διαχειριστει την κριση, μας αφαιρεσαν την ευκαιρια καινοτομων μεταρυθμισεων. Ελεος πια με την προπαγανδα εναντιον του Γιωργου.
κοιτα, σοβαρα τωρα. Εγω σε νιωθω ρε φιλε. Κι εγω δεν εχω να το πληρωσω γιατι τα εχω στειλει ολα στην Αγγλια. Ε, λεω να την πιστολιασω την εφορια. Στη χειροτερη να με καταδικασουν με αναστολη.