O Σταύρος Θεοδωράκης για την απόφαση του Ν. Νικολόπουλου να δωρίσει τα όργανα της κόρης του

O Σταύρος Θεοδωράκης για την απόφαση του Ν. Νικολόπουλου να δωρίσει τα όργανα της κόρης του Facebook Twitter
5

Την σημερινή ανακοίνωση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου που αφορούσε την απόφαση για δωρεά οργάνων της κόρης του, σχολιάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης: "Με το Νίκο Νικολόπουλο δε με συνδέει τίποτα. Αντιθέτως μας χωρίζουν πολλά. Θα ήθελα όμως να εξάρω την πρόθεσή του και της γυναίκας του Αναστασίας να δωρίσουν τα όργανα της πανέμορφης κόρης τους Νίκης. Όπως μου είχε πει στους "Πρωταγωνιστές" μια κοπέλα που δώρησε τα όργανα του αδελφού της "το μόνο που απαλύνει λίγο τον πόνο μου είναι να σκέφτομαι ότι τα μάτια του και η καρδιά του συνεχίζουν αλλού". Μπράβο τους. Ελπίζω να υπάρξουν μιμητές. Να πάψει η Ελλάδα να είναι η χώρα με τους λιγότερους δωρητές και αιμοδότες."

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δηλαδή στο τέλος της θητείας μας»

Σε ομιλία του από το Μουσείο της Ακρόπολης, ο πρωθυπουργός έστειλε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι «η μακροοικονομική σταθερότητα δεν αποτελεί ζήτημα για την Ελλάδα»
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Πολιτική / Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η Ελλάδα παράδειγμα στην αντιμετώπιση της ακροαριστερής τρομοκρατίας» - Η αναφορά στη 17 Νοέμβρη

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είχε αναφερθεί πρόσφατα στον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, στο πλαίσιο διεθνούς διάσκεψης στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πολιτική τρομοκρατία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Yπάρχουν ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίστηκε τις υποθέσεις η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»

«Oι εισαγγελείς κρίνονται εκ του αποτελέσματος, η δουλειά τους είναι να στέλνουν στο ακροατήριο υποθέσεις που είναι δεμένες και φάνηκε ότι η δουλειά αυτή δεν έγινε όπως έπρεπε να γίνει», είπε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM