Χωρίς Μετρό και αύριο

Χωρίς Μετρό και αύριο Facebook Twitter
6

Για 7η συνεχή ημέρα θα μείνει ακινητοποιημένο αύριο το Μετρό καθώς, πριν από λίγο, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία. Οι εργαζόμενοι εμμένουν στην απεργία, παρά την εντολή για εισαγγελική έρευνα σχετική με την απόφαση τους για κινητοποιήσεις ενώ αυτές κρίθηκαν παράνομες από το Πρωτοδικείου.

Η ΣΤΑΣΥ, καλεί τους εργαζόμενους να σεβαστούν την απόφαση του δικαστηρίου, τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα εφαρμοστεί ο νόμος.  

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλει, Τραμ, Ηλεκτρικό, Μετρό, Προαστιακό  προσανατολίζονται σε στάσεις εργασίας την επόμενη Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, καθώς και σε 24ωρη απεργία την επόμενη Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου.

Αύριο Τετάρτη θα έχουμε 24ωρη απεργία στο Μετρό, ενώ θα γίνει στάση εργασίας σε ΗΣΑΠ και Τραμ (δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα). Τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM