Γερμανία: Bγήκε ζωντανός από Ferrari μετά από σύγκρουση με ταχύτητα 300χλμ/ώρα

Γερμανία: Bγήκε ζωντανός από Ferrari μετά από σύγκρουση με ταχύτητα 300χλμ/ώρα Facebook Twitter
Η Ferrari με τη συνολική εκτίμηση ζημιών να φτάνει τα 150.000 ευρώ - Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι γερμανικές εφημερίδες είναι εντυπωσιακές καθώς θα περίμενε κανείς πως με τέτοια ταχύτητα το όχημα θα είχε διαλυθεί τελείως
4


Ένας 33χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα τα ξημερώματα καθώς έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε και με την οποία έτρεχε σε έναν αυτοκινητόδρομο με σχεδόν 300 χιλιόμετρα/ ώρα, γνωστοποίησε η γερμανική αστυνομία.


Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 04.50 τοπική ώρα (05.50 ώρα Ελλάδας) ενώ το όχημα κινείτο με ταχύτητα 299,7 χιλιομέτρων την ώρα στον αυτοκινητόδρομο κοντά στο Κάσσελ, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.


Αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός, προσπάθησε να το επαναφέρει ωστόσο ένα άλλο διερχόμενο όχημα τον χτύπησε από πίσω. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που ήταν μια Mercedes επίσης τραυματίστηκε, τα τραύματά του όμως είναι επιφανειακά.

Γερμανία: Bγήκε ζωντανός από Ferrari μετά από σύγκρουση με ταχύτητα 300χλμ/ώρα Facebook Twitter


Ο άνδρας που οδηγούσε την Ferrari, ένα μοντέλο 550 Maranello, διακομίστηκε στο νοσοκομείο έχοντας τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


Στην πλειονότητα των γερμανικών αυτοκινητοδρόμων δεν έχουν οριστεί όρια ταχύτητας.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ