Όταν εκείνη έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, εκείνος της προσέφερε το δικό του

Όταν εκείνη έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, εκείνος της προσέφερε το δικό του Facebook Twitter
4
Όταν εκείνη έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, εκείνος της προσέφερε το δικό του Facebook Twitter

H Libby Sanders, 37 ετών, μητέρα πέντε παιδιών και φοιτήτρια νοσηλευτικής στην Ιντιάνα, δημοσίευσε μια φωτογραφία για να μοιραστεί τη στιγμή που ο σύζυγός της, ο Matt, έκανε το πιο όμορφο πράγμα.


Πριν από έξι εβδομάδες, η Libby έχασε σε ατύχημα το μικρό δαχτυλάκι και ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς αυτό. Συχνά ξεχνάει πως το έχει χάσει μια και το συμβάν είναι πολύ πρόσφατο.

Όταν εκείνη έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, εκείνος της προσέφερε το δικό του Facebook Twitter
Ο Μatt που πλέον θα έχει για πάντα βαμμένο το νύχι στο μικρό του δαχτυλάκι

Πριν από λίγες μέρες καθώς έβαφε τα νύχια της, η Libby συνειδητοποίησε και πάλι πως πλέον το μικρό της δαχτυλάκι δεν είναι εκεί και μοιράστηκε τη σκέψη με τον άντρα της. Ο Μatt αμέσως προσέφερε το δικό του λέγοντας της πως μπορεί για το υπόλοιπο της ζωής του να το βάφει για να ταιριάζει με τα χρώματα στο δικό της χέρι.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πιο γλυκό και ευγενικό άνθρωπο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς επαρκώς την αγάπη μας. Είναι ένας τόσο γλυκός, στοργικός και ευγενικός άντρας» έγραψε στη δημοσίευση η οποία έχει συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους.

Όταν εκείνη έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, εκείνος της προσέφερε το δικό του Facebook Twitter
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ναι, αμέ... πως....!..έχουμε αγανακτήσει και τρομάξει με τα υποσυνείδητα αρσενικά πρότυπα και τις επιλογές σας. Γύρω ωραίοι, τρυφεροί, έξυπνοι, καλοί χαρακτήρες (με τα όποια επί μέρους ελαττώματα τους - ποιός άλλωστε δεν τα έχει;;...), και τους προσπερνάτε για τον εκάστοτε κλαρινογαμπρό-φιγουρατζή μ@@κα που, οπωσδήποτε, ξέρει πολύ καλά πως να πλασάρει τον ρηχό εαυτό του. Κι εσείς μαγεύεστε από την απύθμενη ανοησία του. Να σας μιλάνε οι φίλοι και γνωστοί, έμμεσα ή άμεσα να σας εκφράζουν: «Που τον βρήκες/γνώρισες αυτόν τον... τύπο;;;...», να σας σκουντάνε, να σας χτυπάνε, τίποτα εσείς, εκεί, έχετε επενδύσει στον καλύτερο... μ@@κα που παρουσιάστηκε μπροστά σας!!!!!.....Όταν το έχετε πάρει όμως χαμπάρι είναι πολύ αργά, με τον εαυτό σας να σας έχει χτυπήσει όλα τα κουδουνάκια, να ουρλιάζει μέσα στο κεφάλι σας και την ψυχή σας, παράλληλα τα χέρια σας να προσπαθούν να αυτονομηθούν, να πάρουν το κεφάλι σας να το χτυπάνε στους τοίχους!...Έχετε πληγωθεί (συνήθως πάρα πολύ), κατεβάζοντας τα ρολά για τον οποιοδήποτε, θεωρώντας πως όλοι το ίδιο μ@@κες είναι. Αυτοκριτική καμία. Και όποιος τολμά να σας επισημάνει την αλήθεια σας είναι κι εκείνος λάθος.Προφανώς το ζευγάρι του άρθρου ήξερε να κάνει τις σωστές επιλογές, μηδενίζοντας το κοντέρ και χτυπώντας τζακ ποτ!!!.....ξέρω, ξέρω... η αλήθεια τζούζει!...
απαπααα...ας χαλαρώσουμε λίγο! πώς εσύ τώρα με μια πολύ πολύ απλή πρόταση που έγραψα, έβγαλες ένα σωρό αυθαίρετα, απόλυτα και γενικευμένα συμπεράσματα μαζί με ό,τι απωθημένο έχεις, δεν μπορώ να το καταλάβω.παρόλα αυτά, ως καλός άνθρωπος που είμαι, θα κατανοήσω ότι έχεις τρικυμία εν κρανίω και θα σου ευχηθώ περαστικά.