Όλοι μιλάνε για την αποψινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Όλοι μιλάνε για την αποψινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα Facebook Twitter
7

Σήμερα στις 7, έξω απ' τη Βουλή, θα μαζευτεί κόσμος για να πιέσει για τη μη ψήφιση των νέων μέτρων. Οι χάρντκορ οπαδοί των κομμάτων που συνήθως διαδήλωναν και διαμαρτύρονταν (ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΕΛ) θα κάτσουν σπίτια τους. Οι υπόλοιποι θα συναντηθούν στο Σύνταγμα, και το χασταγκ #oloi_syntagma είναι trending topic. 

Κάποιοι τους ειρωνεύονται, οι περισσότεροι τους στηρίζουν. 

Να 20 αντιδράσεις στο τουίτερ που μου έκαναν εντύπωση...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

2 σχόλια
Το να μηδενίζεις ανθρώπους που κατεβαίνουν να δηλώσουν την αντίθεση τους ενάντια σε μέτρα που θίγουν τους πάντες(χθεσινούς,σημερινούς και αυριανούς εργαζόμενους),είναι εξυπνάδα;Μπορεί να έχουν τα χίλια στραβά τους πολλοί από δαύτους.Αλλά αυτό δεν θα το κρίνουν οι καναπεδάτοι και εξυπνάκηδες τουιτεράδες που η αγωνιστικότητα των περισσοτέρων από αυτούς φτάνει μέχρι το "χτυπάω φραπόγαλο καθώς αναρτώ memes".
Αυτούς θα τους κρίνω εγώ κι όχι εσύ.1ον)εγώ τους τρώω στην μάπα κάθε μέρα και ξέρω να τους κάνω κριτική καλύτερη από το "ε ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ ουγκ ουγκ" 2ον)Εγώ δεν κάθομαι απλά να περιμένω να αλλάξει κάτι με μια ψήφο κάθε όποτε και στο μεταξύ απλά να κάθομαι να φασκελώνω την οθόνη μου και να γκρινιάζω στο Ιντερνετ 3ον)Ακριβώς εξαιτίας της τριβής μου μαζί τους,μπορεί να καταφέρω να τους βάλω και να σκεφτούν λίγο παραπάνω.Εσύ από την άλλη,όχι. 4ον)Οι ΠΑΣΟΚτζήδες,Νεοδημοκράτες,Ποταμίσιοι,Λεβεντίσιοι,Χρυσαυγίτες νομίζετε πως περνιέστε για καλύτεροι με τις επιλογές σας; 5ον)Οι ΣΥΡΙΖΑίοι γι αυτό ακριβώς βγήκαν κυβέρνηση,γιατί υποσχέθηκαν στον κόσμο ότι θα κάθεται στον καναπέ του και θα τα φτιάξουν όλα αυτοί.
εντάξει.εσύ μόνο που είσαι αγωνιστής μπορείς να κάνεις κριτική στους άλλους αγωνιστές που τους τρως στη μάπα και κάθε μέρα (στους αγώνες;) και να τους βάλεις να σκεφτούν.και να κάθεσαι στο ίντερνετ και να γκρινιάζεις για τους καναπεδάτους πασοκτζήδες νεοδημοκράτες ποταμίσιους λεβεντίσιους που γκρινιάζουν στο ίντερνετ. οι υπόλοιποι μόκο.
Λουστειτε τα τώρα τα μέτρα. ...συριζοαγανακτισμενοι πασοκοι από Λιόσα κ Περιστερι. ...εμεις οι κατακαυμενοι που δεν ξέραμε τι να ψοφησουμε. ..είμασταν προσκυνημενοι νενεκοι δεξιοί φιλελεδες ....ε???δατς ραιτ.....πάρτε τα τώρα. ...είναι φθηνό αυτο που θα πω....αλλά ναι...το φχαριστιεμαι πολύ ...αγαπημένη καθαρίστρια του υπουργού οικονομικων. ..Με το ξεβαμενο νυχι...που ορκιζόσουν στη Χαρούλα με το ύψωμένο γαντι. ..Όλα εδώ πληρωνονται
Να θυμισω στους νεο-αγανακτισμενους: η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατεστρεψαν την χωρα. Ο Συριζα ηρθε να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα. Πιστεψε αφελως οτι μπορει να τα βαλει με τις δυο απο τις τρεις μεγαλυτερες οικονομικες δυναμεις, το ΔΝΤ και την ΕΕ. Επαιξε κι εχασε.Το παλεψε ομως. Κι αυτο που κανενας συριζαιος δεν τολμαει δημοσια να πει γιατι ειναι ταμπου για αριστερους να κριτικαρουν τον "λαο μας" ειναι οτι ολοι αυτοι οι κριτες των παντων απο τον καναπε και το ιντερνετ που καταριουνταν μερα νυχτα το Σοηημπλε, τη Μερκελ και τη Λαγκαρντ, οταν ηρθε η ωρα να δειξουν την συμπαρασταση τους στην κυβερνηση τους τί εκαναν; Ετρεξαν και αδεισαν τις τραπεζες απο τις καταθεσεις τους. Με τετοιο επαναστατη λαο του φρεντο και του φεησμπουκ, κατσε εδω, καλα εισαι.Εχει λοιπον να αντιμετωπισει αυτη η κυβερνηση την μεγαλυτερη κριση που εχει περασει ο τοπος μετα την Μικρασιατικη καταστροφη ΣΥΝ το Προσφυγικο. Αυτα τα μετρα θα τα ψηφιζε ΟΠΟΙΟΣ και να ηταν κυβερνηση. Δια της εις ατοπον επαγωγης, αν δεις δηλαδη ποιες ειναι οι ΟΛΕΣ οι αλλες εναλλακτικες λυσεις παραμενει η μονη αφθαρτη και πιο δημοκρατικη λυση.
Αγαπητέ μου φίλε,τώρα που γράφω,ακουω τη φωνη του από την τηλεόραση και νιώθω λες και έχω βάλει το στομάχι μου στις 600 στροφές .Χωρίς πρόπλυση εννοειται.Νιώθω την οργή σου και νομίζω πως είναι απόλυτα φυσιολογική.Μόνο μια ένσταση.Τσέκαρε και και τις περιοχές που θεωρουνται ακριβές.Θα σε σοκάρουν τα αποτελέσματα .Όποτε,μη ριχνουμε την ευθυνη μόνο στις εργατικές περιοχές.Η μαλακία δεν έχει τάξη.