Σεισμός

Αθηναϊκή επιχείρηση κλείνει βάζοντας πρωτότυπη ανακοίνωση

Αθηναϊκή επιχείρηση κλείνει βάζοντας πρωτότυπη ανακοίνωση Facebook Twitter
30

Το pallinipress [via] που δημοσίευσε τη φωτογραφία γράφει, με πολυτονικό και πολύ συγκινημένο τα εξης μελοδραματικά λόγια...

Μία ἐπιχείρηση, κάπου πίσω ἀπὸ τὴν Λεωφόρο Ἀλεξανδρας, ἐνημερώνει τὸ κοινό της ὅτι κλείνει, μὲ ἕναν τρόπο ποὺ ἀξίζει συγχαρητήρια γιατί ἀποδεικνύει ὅτι μὲ ὅσο οἰκονομικὰ μέτρα κι ἂν μας πλήξουν, τὶς ἀξίες τοῦ Γένους μας δὲν μπορεῖ νὰ μᾶς τὶς ἀφαιρέσει κανείς...

 

 

 

30

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

13 σχόλια
Σεβαστος ο Ελυτης αλλα πληροφοριακα αποτελει τη βαθυστοχαστη "ελληνικοτητα" καθε δεξιου που μαθαινει λιγους στιχους...Οσο οι Ελληνες πιστευουν οτι φταινε οι κακοι ξενοι, και παλι με χρονια με καιρους....τοτα θα ανκαμψουμε οταν παρουμε και την Πολη. Ποσο μακρια ειναι η Ευρωπη....πολυ!
Σιγουρα ειναι τουλαχιστον λυπηρο να βλεπει καποιος επιχειρησεις να κλεινουν και ανθρωποι να χανουν τις δουλειες τους. Τα υπολοιπα ομως ειναι "κωμικο-τραγικες ελαφροτητες" της δεκαρας... Τι να τα κανει κανεις τα αμπελια, τις ελιες, και τα καραβια, αν δεν εχει λογικη;;; Δυστυχως η αληθεια ειναι οτι ολα αυτα τα χρονια και ελιες ειχαμε, και αμπελια ειχαμε, και καραβια ειχαμε, αλλα απ οτι φαινεται το μονο που δεν ειχαμε ηταν μυαλο και λογικη.
ξεμυαλιστήκαμε και η λογική πήγε περίπατο. ειναι λίγο δύσκολο να καλλιεργήσεις το αμπέλι οταν σε πληρώνουν να μή το κάνεις, και που να σκεφτείς για ποιο λόγο σε πληρώνουν, οταν η αλλη εναλλακτική είναι ο έμπορος βρώμικος και ανεντιμος για χρόνια. Σαν ποντίκια σε ενα λαβυρινθο που προυπήρχε...
@ miss HavishamΞεφευγετε απο το θεμα. Κανεις δεν χαιρεται οταν κλεινει μια επιχειρηση. Το περιεχομενο της ανακοινωσης κρινουμε. Ετσι θα το γραφατε κι εσεις; Πιστευετε οτι για την καταντια μας φταινε οι "δρεπανιστες ανθελληνες";
Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι υπαρχουν ακομα πολλα ατομα που δεν εχουν καταλαβει την κλιμακα της καταστασης που ζουμε τωρα.Η μαχη δεν αφορα την Ελλαδα ας συνελθουμε.Αυτη την εποχη συγκρουωνται δυναμεις που κυβερνουν ολο τον πλανητη απο παντα.Ειναι συγκορουση του κεφαλαιου με τους εργατες,ειναι συγκρουση της δημιουργικοτητας με την καταστροφη,ειναι συγκρουση του συντηριτισμου με την προοδο κ.λ.π. αν δεν το καταλαβουμε ολοι αλλαγη δεν ερχεται.Θα ασχολουμαστε με το ποσο ατυχοι ειμασταν οι Ελληνες και τι κακο μας βρηκε και ποιος φταει για ολα.
Σε τι διαφωνείτε ρε γαμώτο.. απο περιέργεια δηλαδή..Όντως νομίζετε οτι μόνο θέμα της ελλάδας είναι αυτό που συμβαίνει?Οτι οι συγκρούσεις αυτές που λέει η μαρία δεν υπάρχουν?Οτι αλλαγή θα έρθει μόνο όταν συνειδητοποιήσουμε (και γίνουμε συνειδητοί άνθρωποι)?
Δυστυχώς, η ελιά κάηκε στις πυρκαγιές του καλοκαιριού, το αμπέλι κάηκε στούς παγετούς του χειμώνα και το καράβι έχει σημαία Παναμά. Όσο για τον ιερό τόπο, τον λυμαίνονται ακόμη τα λαμόγια που κυκλοφορούν ελεύθερα.Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά σκούρα τα πράγματα.
Αγαπητέ Dimitris Gi:είμαι αισιόδοξη εκ φύσεως αλλά βλέπω πολλούς γύρω μου που πάσχουν από μετατραυματικό σύνδρομο άρνησης και αρνούνται πεισματικά να αντικρύσουν κατάματα την πικρή αλήθεια.Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει μείνει τίποτα πια-δυστυχώς- αλλά δεν μας φταίει κανείς άλλος εκτός από τον εαυτό μας.Κάποια στιγμή θα συνέλθουμε,δεν μπορεί, ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αργά.
Οι άνθρωποι πίσω απ' τους υπολογιστές γίνονται λίγο γαιδούρια ώρες ώρες. Κάποιος εκεί έξω έκλεισε το μαγαζί του, και στενοχωρήθηκε. Ισως και να το παράκανε λίγο στο μελό στην ανακοίνωση που κόλλησε στο τζάμι την τελευταία μέρα φεύγοντας. Φαντάζομαι εσείς που τον κοροϊδεύετε στα σχόλια, άμα χάνατε τη δουλειά σας ή το μαγαζί σας θα ήσασταν μια χαρά, ούτε συγκίνηση ούτε τίποτα. Και άμα σας κορόιδευαν και σε τίποτε σχόλια στο ίντερνετ, μπορεί να γελούσατε κι εσείς μαζί, έτσι παιδιά;
ναι κι αν δεν πανε για καυσόξυλα, τις ελιές τις ξεπατώνουν για να βάλουν φωτοβολταΪκά ανθρωποι που ουτε να τα προφέρουν δεν μπορουν, ποσο μάλλον να αντιληφθουν τη διαφορά (κέρδος) μετα την αποπληρωμή των δανείων που θα πάρουν για να τα εγκαταστήσουν, τις συντηρήσεις, τις αποδόσεις και τη φορολογία εισοδήματος. κρανίου τόπος.
Είναι αναφορά στο παρακάτω στίχο του Ελύτη από τον Μικρό Ναυτίλο:"Αν αποσυνδέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις."
Ναι, μέχρι εκεί θα ήταν καλό. Η αναφορά στους μνημονιακούς δρεπανιστές και τους ανθέλληνες το πήρε από τον Ελύτη και το έστειλε για σφαγή στον Μιχαλολιάκο.
Καλά μην το ισοπεδώνουμε το θέμα! Έγραψε ο άνθρωπος στίχους από τον Ελύτη, είπε και δυο ενθαρρυντικά λογια και ξαφνικά μεταβλήθηκε σε φασίστας;;;Ε δε γίνεται να κολλάμε τέτοια ταμπέλα με περισσή ευκολία,σε όποιον διαφωνεί μαζί μας!
Νομίζω ότι άλλο είναι ένας πατριώτης και άλλο ένας εθνικιστής φασίστας..στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά,οπότε ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι.