Ο 50 Cent ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για το βίντεο που χλευάζει νεαρό υπάλληλο με διαταραχή

Ο 50 Cent ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για το βίντεο που χλευάζει νεαρό υπάλληλο με διαταραχή Facebook Twitter
2

Την οργή χιλιάδων χρηστών στα social media και όχι μόνο έχει προκαλέσει το βίντεο που τράβηξε και δημοσιοποίησε νωρίτερα μες στην εβδομάδα ο 50 Cent που βιντεοσκόπησε έναν 19χρονο που εργάζονταν σε συνεργείο καθαρισμού στο αεροδρόμιο του Κεντάκι και τον οποίο χλεύαζε, κατηγορώντας τον πως δουλεύει υπό την επήρεια ναρκωτικών. "Κοιτάξτε πως είναι. Τι σκατά πήρε πριν έρθει για δουλειά στο αεροδρόμιο. Είναι εντελώς φτιαγμένος (He high as a motherfucker)" σχολίαζε ο εκκεντρικός ράπερ, καθώς ακολουθούσε τον νεαρό με την κάμερα του κινητού του.

Το βίντεο πήρε τεράστια δημοσιότητα, παρόλο που ο 50 Cent λίγο αργότερα το κατέβασε από τον λογαριασμό του στο Twitter και όπως απεδείχθη ο συγκεκριμένος εργαζόμενος έπασχε από χρόνια κοινωνική αγχώδη διαταραχή και επιπλέον αντιμετώπιζε πρόβλημα ακοής.

Η οικογένεια του 19χρονου Andrew Farell, μόλις πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί, εξοργισμένη ζήτησε να κατέβει το βίντεο και απαίτησε δημόσια συγγνώμη από τον 50 Cent κάτι που ήρθε σήμερα, καθώς ο γνωστός ράπερ όχι μόνο απολογήθηκε προσωπικά στον Andrew και τους δικούς του αλλά εξέδωσε και ανακοίνωση όπου αναγνώρισε το λάθος του. Αν και πολλά μέσα ενημέρωσης υποστήριζαν πως η οικογένεια του Farell σκεφτόταν να κάνει μήνυση απαιτώντας αποζημίωση 1 εκατομμυρίου δολαρίων, ο δικηγόρος τους ξεκαθάρισε πως τελικά μια απολογία θα τους ήταν αρκετή.

"Παρόλο που το περιστατικό στο αεροδρόμιο είναι αποτέλεσμα μιας ατυχούς παρεξήγησης, ζητάω ειλικρινά συγγνώμη που προσέβαλα τον νεαρό. Σίγουρα δεν ήταν στις προθέσεις μου να προσβάλλω ούτε αυτόν ούτε την κοινότητα των αναπήρων, που αποτελούν πηγή τεράστιας δύναμης στην Αμερική. έχω απολογηθεί προσωπικά στον ίδιο και την οικογένειά του" αναφέρει ο 50 Cent.

Ο 50 Cent ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για το βίντεο που χλευάζει νεαρό υπάλληλο με διαταραχή Facebook Twitter
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM