Πώς περνούσε η bibi-bo στην Αθήνα;

Πώς περνούσε η bibi-bo στην Αθήνα; Facebook Twitter
19

Η Μαριάννα το βρήκε (μεγάλη ιστορία, που ξεκίνησε απ' τα Μικροπράγματα, αλλά δεν είχε το επιθυμητό τέλος), και το σκάναρε ολόκληρο για μας.

Είναι ένα βιβλιαράκι με την κούκλα της El Greco που μεσουρανούσε τότε που δεν υπήρχε η Μπάρμπι -μόνο μια Σίντυ κάπως προσπαθούσε να την ανταγωνιστεί, μάταια. 

Άρη, τώρα που ανέβηκα στους γονείς μου για τις γιoρτές, μετά από ενδελεχέστερη ανασκαφή στην αποθήκη ξετρύπωσα μερικά από τα τεύχη της bibibo και του Ιππότη της Ασφάλτου και σκάναρα το ένα για να σου το στείλω, μήπως και σε ενδιαφέρει να το ποστάρεις. Αν θέλεις και υπάρξει ανταπόκριση, στέλνω και τα άλλα δυο που βρήκα.

Φυσικά είναι ζωγραφισμένο από εμένα όταν ήμουν πέντε, αλλά από το ολότελα...

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ :)

 

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

16 σχόλια
Απίστευτο! Είχα το αντίστοιχο βιβλιαράκι με τον Ιππότη της Ασφάλτου. Αφηγητής στην ένθετη κασέτα ήταν ο Κώστας Σκώκος (γνωστός για την εκφώνηση στην αρχή των επεισοδίων της Φρουτοπίας καθώς και για την αφήγηση-περίληψη των προηγούμενων επεισοδίων στις αστυνομικές σειρές του Θάνου Λειβαδίτη. Βεντέτα, Ιερόσυλοι etc.) βαθιά, εκφραστική και εντελώς spooky φωνή. Μαζευόμασταν με φίλους, το ακούγαμε με τα φώτα σβηστά και ήταν πολύ τρομακτικό. Τι μου θύμισες τώρα!
«Μαζευόμασταν με φίλους, το ακούγαμε με τα φώτα σβηστά και ήταν πολύ τρομακτικό.» ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Καταπληκτικό φίλε, καταπληκτικό! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ήσασταν πολύύύύ μπροστά. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Να ‘σαι καλά!
Πώπω! Τί μας θυμήσατε! Υπήρχαν 3 τέτοια βιβλιαράκια με κασέτα της Bibibo. "Η Bibibo στην πόλη", "Η Bibibo στην εξοχή" και "Η γειτονιά της Bibibo". Τέλεια. Είχε και μια φίλη την Λίλι Λέη.
η bibibo(με την κακιά κόρη που για τις ανάγκες του ρόλου είχε και απαίσιο κούρεμα) πάντα ήταν η κακιά αντροχωρίστρα που ήθελε να κλέψει τον Κεν από την γλυκιά και πάντα αθώα χωρισμένη Barbie. Ή δικιά μου ήταν η Bibibo Rocker (ή κάπως έτσι τουλάχιστον) με κοντό μαλλί και μωβ ανταύγια αν θυμαμαι καλά. Δώρο από χριστουγεννιάτικη γιορτή από την δουλειά της μαμάς μου. Τζίζους αναμνήσεις ξουτ ξουτ
Τί μου θύμησες τώρα βρε Άρη! Τα Χριστούγεννα του '82,στη γιορτή μου, όταν ήμουν 3 ετών, μου πήραν δώρο οι γονείς μου μία Bibibo (αυτή με τη ντουλάπα της). Ακόμα θυμάμαι τη χαρά μου όταν μπήκε ο πατερας μου στο δωμάτιο και μου την έδωσε. Νομίζω πώς είναι η πρώτη μου ανάμνηση. Και φυσικά έχω ακόμα και την ανάμνηση και τη Bibibo.
Χαχα, τί μου θύμισες τώρα!Επειδή είχα ήδη δύο Bibi-bo και ντρεπόμουν να ζητήσω από τους γονείς μου να μου πάρουν και τρίτη, έκανα οικονομία στο χαρτζηλίκι που μου έδιναν για το σχολείο και μετά από μήνες κατάφερα να αγοράσω μόνη μου την κούκλα, 1.450 δρχ.παρακαλώ.Σαν τώρα το θυμάμαι.Βαρέθηκε η ταμίας να μετράει δεκάρικα, εικοσάρικα και πενηντάρικα!