Τραγωδία στην Κοζάνη- Νεκρό 5χρονο αγοράκι από επίθεση ροτβάιλερ

Τραγωδία στην Κοζάνη- Νεκρό 5χρονο αγοράκι από επίθεση ροτβάιλερ Facebook Twitter
12

Τραγωδία στα Λευκάδια Κοζάνης όταν δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα 5χρονο αγόρι. Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής όταν για άγνωστο λόγο τα δύο σκυλιά διέφυγαν από τον ιδιόκτητο φράκτη της αγροικίας και επιτέθηκαν στον 5χρονο που βρισκόταν στο σπίτι του 72χρονου ιδιοκτήτη προκειμένου να περάσουν την εορταστική ημέρα του Πάσχα.

Το παιδί μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Νοσοκομείο της Κοζάνης, οι γιατροί έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή, προσφέροντας τους τις πρώτες βοήθειες, αλλά μία ώρα μετά κατέληξε.

Ο 72χρονος ιδιοκτήτης της αγροικίας κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, ενώ τα δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ με εντολή της Αστυνομίας, περισυνελέγησαν από ειδικό συνεργείο του δήμου Κοζάνης, όπου αυτή την ώρα φυλάσσονται στο καταφύγιο των αδέσποτων που διαθέτει στην περιοχή.

Έρευνες για το τι ακριβώς έχει συμβεί πραγματοποιεί αυτή την ώρα η αστυνομία.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Ελλάδα / Ρουβίκωνας: Επίθεση με βαριοπούλες σε εργοστάσιο της «Βιολάντα» στη Λάρισα

Αφορμή για την επίθεση, πέρα από την αποφυλάκιση του ιδιοκτήτη του εργοστασίου, αποτέλεσε η καταγγελία για απολύσεις εργαζομένων που κατέθεσαν σχετικά με τη διαρροή αερίου στο εργοστάσιο των Τρικάλων
THE LIFO TEAM