Γεωργιάδης: Εγώ είμαι το παράδειγμα για τους νέους

Γεωργιάδης: Εγώ είμαι το παράδειγμα για τους νέους Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
9

«Εγώ είμαι το παράδειγμα για τους νέους που κατάφερα μέσα σε τέσσερα χρόνια να γίνω αντιπρόεδρος της Ν.Δ.», είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο συνέδριο του κόμματος που ολοκληρώνεται σήμερα.

"Kοιτάξτε εμένα, εγώ είμαι το καλύτερο παράδειγμα γιατί πρέπει να έρθουν πολλοί νέοι άνθρωποι στη Νέα Δημοκρατία.  Μέσα σε 4 χρόνια έγινα βουλευτής, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και τώρα Αντιπρόεδρός της.  Τι θα πει αυτό;  Ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους", είπε.

Τόνισε επίσης ότι το μεγάλο στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να καταφέρει να αλλάξει τη νοοτροπία των Ελλήνων ενώ σημείωσε ότι η Ν.Δ. πρέπει να βρει ένα τρόπο να περνά το μήνυμά της στην κοινωνία «αλλιώς θα είμαστε πάντα έρμαιο του λαϊκισμού της άλλης πλευράς που υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια».

Ακόμη υπερασπίστηκε την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά, επισημαίνοντας τις μειώσεις στον ΦΠΑ στην εστίαση, στην έκτακτη εισφορά, στον φόρο στα καύσιμα και στον ΕΝΦΙΑ, και τονίζοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει αυξήσει όλους αυτούς τους φόρους. Χαρακτήρισε δε «αρχιλαϊκιστή τον Αλέξη Τσίπρα».

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ