ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Δίκη ζαρντινιέρας: Την αθώωση 6 αστυνομικών πρότεινε ο εισαγγελέας

Δίκη ζαρντινιέρας: Την αθώωση 6 αστυνομικών πρότεινε ο εισαγγελέας Facebook Twitter
14

Την αθώωση των έξι από τους 8 αστυνομικούς που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή πρότεινε ο εισαγγελέας, στη δίκη της «ζαρντινιέρας». Σύμφωνα με το thestival.gr, στη δίκη που συνεχίζεται στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ο εισαγγελέας πρότεινε  την ενοχή των δύο αστυνομικών για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Υπενθυμίζεται ότι πρωτοδίκως οι αστυνομικοί καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από 15 μήνες έως τρία έτη και τρεις μήνες, κατά περίπτωση με τριετή αναστολή και εξαγοράσιμες. Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση.

Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για την κακοποίηση του Κύπριου φοιτητή Αυγουστίνου Δημητρίου, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην επέτειο του Πολυτεχνείου, το 2006.

Ελλάδα
14

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΑΔΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

Ελλάδα / ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα 2.000 εταιρειών και 1.300 «αχυρανθρώπων» για χρέη 203 εκατ. ευρώ - 18 συλλήψεις

Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνονται και γνωστοί επιχειρηματίες της νύχτας, ιδιοκτήτες δεκάδων και πολύ γνωστών bar και νυχτερινών κέντρων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής
THE LIFO TEAM