Ένταση στη συνέντευξη Τύπου για την πτώχευση της "Ηλεκτρονικής Αθηνών"

Ένταση στη συνέντευξη Τύπου για την πτώχευση της "Ηλεκτρονικής Αθηνών" Facebook Twitter
6


Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί η διοίκηση της εταιρίας "Ηλεκτρονική Αθηνών", στο κτίριο του ΕΒΕΑ.


Εργαζόμενοι εισέβαλαν διακόπτοντας τη συνέντευξη, διαμαρτυρόμενοι για την αιφνιδιαστική ανακοίνωση πτώχευσης της εταιρίας, η οποία εγκρίθηκε χθες από το Πρωτοδικείο Αθηνών.


Παράλληλα, κατηγορούν την διοίκηση της εταιρίας ότι δεν προσήλθε στην προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας και απαιτούν απαντήσεις από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Ιωάννη Στρούτση σχετικά με την καταβολή των αποζημιώσεών τους.

 

 

 

Η εταιρία λιανικών πωλήσεων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών απασχολούσε περί τους 450 υπαλλήλους.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM