O Μόντι είναι εναντίον των ομοφυλοφιλικών γάμων

O Μόντι είναι εναντίον των ομοφυλοφιλικών γάμων Facebook Twitter
3

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης τάχθηκε κατά των ομοφυλοφιλικών γάμων και της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

«Η σκέψη μου είναι ότι η οικογένεια πρέπει να αποτελείται από έναν άντρα και μία γυναίκα, και θεωρώ απαραίτητο για τα παιδιά να μεγαλώνουν με μία μητέρα και έναν πατέρα» δήλωσε ο Μόντι, ένα μόλις μήνα πριν από τις εκλογές στην Ιταλία.

Ο ίδιος αντιπρότεινε την εξεύρεση άλλων πιθανών λύσεων από το κοινοβούλιο της χώρας για όσους πολίτες επιθυμούν να συζήσουν ή να συγκατοικήσουν.

Η συζήτηση του γάμου και της υιοθεσίας για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχει ανάψει για τα καλά στη χώρα, ύστερα από την απόφαση ανώτατου δικαστηρίου να μην κάνει δεκτή την έφεση που είχε ασκήσει ένας διαζευγμένος πατέρας επειδή ο γιος του ζούσε μαζί με τη μητέρα του και τη σύντροφό της, σύμφωνα με το Reuters.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM