Κακή '90ς Τηλεόραση: Η Ρούλα Κορομηλά είναι σαν ηφαίστειο που ξυπνά

Κακή '90ς Τηλεόραση: Η Ρούλα Κορομηλά είναι σαν ηφαίστειο που ξυπνά Facebook Twitter
14

Τα ιταλικά σόου που παρουσίαζε, πρόχειρα μεταγλωττισμένα, στην ελληνική τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλά τη δεκαετία του '90, είχαν μια περίεργη εμμονή: ότι έπρεπε η παρουσιάστρια να τραγουδά.

Να δύο σουρεαλιστικές σκηνές της τραγουδιστικής της καριέρας...

Ντουέτο Ρούλας - Ευριδίκης

Το I'm in love with an alien των Kelly Family εκτελεσμένο με εμπνευσμένους ελληνικούς στίχους, και με υπότιτλους που προφανώς ενθάρρυναν τους τηλεθεατές να το τραγουδήσουν καραόκι απ' το σπίτι τους.

"Πέρα από τον θεϊκό στίχο, μου αρέσει που οι ανοιχτές βαλίτσες πάνω στα μικροσκοπικά τραπεζάκια, μοιάζουν με σιδερώστρες. Πούλιες, μπούστο, κοσμήματα, μακιγιάζ για γάμο κι υποψία φασίνας... Respect!"

Κορυφαία σχόλια στο YouTube:

1. "Οι στίχοι μοιάζουν με του τραγουδακίου που έβγαλε ο Mikeus στο Μπραφ vs έντεχνο."

και

2. "Οι στίχοι δεν βγάζουν κανένα νόημα, είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!!"

  

Ντουέτο Ρούλας - Σπύρου Σπυράκου

Εδώ οι καλλιτέχνες εκτελούν Πρωτοψάλτη στις περίφημες σκάλες της Ερμούπολης Σύρου. Από "τις καλύτερες του Μπράβο". (Οι χειρότερες ποιες ήταν;)

(Οι χειρότερες ήταν λίγα λεπτά αργότερα όταν έκαναν αφιέρωμα στον Βαμβακάρη που γεννήθηκε στην Σύρο όταν η Ρουλα τραγουδούσε "Μία φούντωση, μια φλόγα έχω μέσα στην καρδιά" μαζί με το μπαλέτο του Φωκά Ευαγγελινού.
Αλήθεια είναι.)

Κορυφαίο σχόλιο στο YouTube:

PANAGIA MOU!!

Mικροπράγματα
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
“Είσαι ευτυχισμένη, πονάω εγώ,Αυτό που εσύ κερδίζεις, το χάνω εγώ»Τσίτα τα νεύρα, πέταγμα μπλούζας από τη "σιδερώστρα".«Μη ζητάς λογική», αυτό ακριβώς.
Ας μην γινόμαστε τόσο αφοριστικοί με το παρελθόν.20 χρόνια πριν βλέπαμε αυτό και άρεσε στους περισσότερους από εμάς αν γινόταν τώρα, λογικά δεν θα το έβλεπε κανένας, τώρα διαβάζουμε lifo από το κινητό μας μια συσκευή που τότε δεν είχε κανένας μας, σε 20 χρόνια από τώρα τα παιδιά μας ίσως να θεωρήσουν γελοίο αυτό που κάνουμε τώρα εμείς.Δεν μ'αρέσει αυτό που κάνει τώρα η Κορομηλά(αν και θα φανεί πως θα είναι, σε αυτούς που θα το δουν) αλλά αυτό που έκανε τότε ήταν εντυπωσιακό και άρεσε!
Κοίτα, έχεις ένα δίκιο στην συλλογιστική σου. Πραγματικά βλέποντας τώρα το παρελθόν πολλά πράγματα φαίνονται αστεία, ενώ τότε φαίνονταν ωραία και πιθανό τα παιδιά μας να λένε το ίδιο και για πολλά πράγματα της εποχής μας.Η Ρούλα Κορομηλά όμως δεν ήταν ποτέ αυτή η περίπτωση (προφανώς για εμένα). Πιθανόν σε μερικά χρόνια να δείχνουν εκπομπές της Μενεγάκη και να κοροϊδεύουν "ρε κοίτα πως έβγαζε ο κόσμος χρήματα"... πάλι δίκιο θα έχουν (συγγνώμη κ. Καρανίκα, αν τύχει και διαβάζετε).
Από το 1:17 η Ευρυδίκη μοιάζε σαν να αγανακτεί με κάποιον. Βγάζει ένα μίσος, μία αηδία....τα οποία λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μετατρέπονται στον γνωστό παροξυσμό της Ευρυδίκης που μπορεί να τρελάνει και τον πιο πράο άνθρωπο.