O Aρκάς αντιδρά για το πλαστό σκίτσο με τον Πορτοσάλτε

O Aρκάς αντιδρά για το πλαστό σκίτσο με τον Πορτοσάλτε Facebook Twitter
13

Την αντίδραση του γνωστού σκιτσογράφου Αρκά προκάλεσε η δημοσίευση στα social media ενός σκίτσου του με αλλαγμένους όμως τους διαλόγους που το συνοδεύουν. Ο άνθρωπος που άλλαξε τους διαλόγους, τους «προσάρμοσε» πάνω στη διαγραφή του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε για τη στάση του στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού.

O Aρκάς αντιδρά για το πλαστό σκίτσο με τον Πορτοσάλτε Facebook Twitter

Ο Αρκάς φρόντισε να διευκρινίσει μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook ότι το σκίτσο αυτό είναι πλαστό και να ανεβάσει το δικό του σκίτσο με τους αυθεντικούς διαλόγους.

O Aρκάς αντιδρά για το πλαστό σκίτσο με τον Πορτοσάλτε Facebook Twitter

Αυτό το σκίτσο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι πλαστό.

Δημοσιεύτηκε από ARKAS -The Original Page στις Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM