Πώς δημιουργείται το Follow Me, ένα από τα ομορφότερα viral πρότζεκτς του ίντερνετ

Πώς δημιουργείται το Follow Me, ένα από τα ομορφότερα viral πρότζεκτς του ίντερνετ Facebook Twitter
2

Ο Ρώσος Murad Osman και το φωτογραφικό project Follow Me με τη σύντροφό του έγιναν για πρώτη φορά παγκόσμιο viral πριν από δύο χρόνια.

Το κόνσπετ δημιούργησε σχολή στις φωτογραφίες του ίνσταγκραμ και πολλά ζευγάρια έχουν από τότε τραβήξει τις δικές τους φωτογραφίες με τα περίφημο χέρι μιας κοπέλας που τραβάει το αγόρι της.

Η πρώτη φωτογραφία Murad Osman και της Natalia Zakharova γεννήθηκε σε ένα από τα ταξίδια του στην Βαρκελώνη. Η πανέμορφη κοπέλα του εκνευρισμένη με το πόσες φωτογραφίες τραβούσε, τον πήρε από το χέρι κι άρχισε να περπατάει μπροστά του.

Μόνο που ο Murad συνέχισε να τραβάει φωτογραφίες, με αυτήν πια να τον καθοδηγεί και γύρισαν όλο τον κόσμο. Σήμερα οι φωτογραφίες του ζευγαριού έχουν καταφέρει να θεωρούνται ένα από τα δημοφιλέστερα προτζεκτς του ίντερνετ και οι δημιουργοί του δημοσιοποίησαν ένα βίντεο που δείχνει όλο το παρασκήνιο και το making of του Follow Me.

To βίντεο είναι από το ταξίδι τους στην Ινδία:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
στην αριστερη φωτο,εχει οφθαλμαπατη:ενω πεφτουν τα μαλλια της και καλυπτουν το σημειο του φορεματος που ειναι στα οπισθιά της,ειναι σαν να εχει σχισιμο το φορεμά της και να φαινονται τα επιμαχα!τζαμπα το κλικ...