ΓΚΑΛΟΠ | Ποιος θέλετε να γίνει ο νέος διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ;

ΓΚΑΛΟΠ | Ποιος θέλετε να γίνει ο νέος διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ; Facebook Twitter
37

To Υπουργείο Πολιτισμού κατόρθωσε να διώξει τον Γιώργο Λούκο μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στο τιμόνι του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. 

Έβαλε ως νέο διευθυντή κάποιον ο οποίος, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να γίνει διευθυντής, παρά μόνο επιμελητής. Ο Φαμπρ, παρότι σπουδαίος καλλιτέχνης, δεν είχε ούτε το χρόνο, ούτε τις γνώσεις αλλά ούτε και την όρεξη μάλλον να εντρυφύσει στα του Φεστιβάλ, και μετά από αντιδράσεις όλων των κομμάτων (και του ΣΥΡΙΖΑ!) αλλά και της πλειοψηφίας του καλλιτεχνικού κόσμου, παραιτήθηκε. 

Έτσι βρισκόμαστε μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη του Φεστιβάλ, χωρίς Διευθυντή του Φεστιβάλ, χωρίς όραμα και χωρίς οργάνωση. Θα προλάβει το Υπουργείο να βρει αξιόλογο διευθυντή για να στήσει ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα μέσα στις επόμενες ημέρες; Και αν ναι ποιος θα μπορούσε να ήταν αυτός;

Ψηφίστε στο γκάλοπ μας - και γράψτε, αν θέλετε, τη γνώμη σας στα σχόλια.

37

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΜΕ TONΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΡΕΩΚΟΠΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΡΤ1,ΕΡΤ2,ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ...ΟΛΟΙ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.Ε ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.
Δε νομίζετε ότι 10 χρόνια Λούκου ήταν αρκετά;Δηλαδή και ο Θεός να ήταν έπρεπε να δούμε και μια άλλη άποψη,ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε,τώρα πρέπει να επιλεγεί άλλος,το θέμα είναι ο διάδοχός του,όχι το ότι έφυγε.