Υπουργείο Εξωτερικών: «Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτες»

Υπουργείο Εξωτερικών: «Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτες» Facebook Twitter
2
Με ένα tweet σχολιάζει τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, γράφοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: "Nous sommes tous Bruxellois", δηλαδή είμαστε όλοι Βρυξελλιώτες.
Η ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών έχει ως εξής: "Η πρωτεύουσα της Ένωσής μας, δέχεται επίθεση. Θρηνούμε νεκρούς. Δεσμευόμαστε η δημοκρατία να νικήσει τον τρόμο. Nous sommes tous Bruxellois"
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Πολιτική / Απελάσεις μεταναστών ακόμη και με περιοριστικούς όρους ζητά ο Χρυσοχοΐδης

«Θα γεμίσουν» τα κέντρα κράτησης, δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Προαναγγέλλει διάταξη για μισθώσεις διαμερισμάτων και αστυνομικές επιχειρήσεις «ώστε να τους πετάξουμε έξω»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για ενεργειακή κρίση: «Καμία χώρα δεν είναι Γαλατικό Χωριό μακριά από την παγκόσμια καταιγίδα»

«Αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, κάθε ένταση και χτύπημα σε Ορμούζ και Ουκρανία δημιουργούν μια μεγάλη αναταραχή και ένα σπιράλ αυξήσεων σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, διεθνή πληθωρισμό και υψηλό κόστος ζωής» τόνισε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM