Ο Μπαρτ Ρέινολντς δηλώνει μετανιωμένος για το θρυλικό γυμνό του στο Cosmopolitan

Facebook Twitter
6

Η γυμνή φωτογράφηση του Μπαρτ Ρέινολντς για το Cosmopolitan το 1972 έγινε σημείο αναφοράς για το μετέπειτα αντρικό γυμνό και ο διάσημος ηθοποιός έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους πρώτους άντρες σταρ που πόζαραν ολόγυμνοι. Το τεύχος εκείνο πούλησε πάνω από 1,5 εκατομμύρια αντίτυπα και αν εκείνη την εποχή υπήρχε το διαδίκτυο με τη σημερινή του μορφή, τότε σίγουρα οι τίτλοι θα ανέφεραν: «Ο Ρέινολντς σπάει το ίντερνετ».

Όμως σήμερα, ο 80χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει πως έχει μετανιώσει για τη διάσημη φωτογραφία και αν είχε επιλογή θα προτιμούσε να μην το είχε κάνει. «Ήταν πραγματικά ηλίθιο. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Μάλλον είχα πει "Δεν μπορείς να το κάνεις... είσαι κότα" και αυτό ήταν αρκετό για να το κάνω τελικά» ανέφερε μιλώντας σε συνέντευξή του στο "What To Watch" και τον Ricky Camilleri, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ SXSW του Τέξας, όπου βρίσκεται για την προώθηση του νέου του ντοκιμαντέρ, "The Bandit".

Ο Ρέινολντς αναφέρει πως το μοναδικό πράγμα που είχε ζητήσει πριν γδυθεί, ήταν να πιει πολλά ποτά και τελικά ήταν μεθυσμένος όταν το έκανε. «Ήμουν εντελώς πιωμένος σε εκείνη τη φωτογράφιση. Και εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο είναι από το ποτό».

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM