Πιπιλή: Αποκρουστική η εικόνα της Τζολί στο Μαξίμου, με τα λιγούρια στη γωνία

Πιπιλή: Αποκρουστική η εικόνα της Τζολί στο Μαξίμου, με τα λιγούρια στη γωνία Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
5

«Αποκρουστική» και «καρακιτσαριό», χαρακτήρισε την χθεσινή εικόνα της επίσκεψης της Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου, η πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή.

Πιπιλή: Αποκρουστική η εικόνα της Τζολί στο Μαξίμου, με τα λιγούρια στη γωνία Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC

«Ήταν αποκρουστική η εμφάνιση της Ατζελίνα Τζολί στο Μ. Μαξίμου. Με τρία 'λιγούρια' στη γωνία να τη χαζεύουν. Η κ. Γεροβασίλη, ο κ. Παππάς, ο κ. Κουϊκ. Αυτό το 'καρακιτσιαριό' δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά», είπε η κ. Πιπιλή στον Alpha 989, ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια της στον Κυριάκο Μητσοτάκη «που μας απάλλαξε από φαήλους. Όπως πληρώσαμε τον Τ.Μπαλτάκο θα πληρώναμε και τον Φ.Κρανιδιώτη αν δεν τον ξεπέταγε ο Κυρ.Μητσοτάκης».

Η πρώην βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως «είναι ένα πολιτικό παιδί, από 26 χρονών το μόνο επάγγελμα που κάνει είναι να είναι Βουλευτής. Συμπαρασύρεται από την πτώση του Αλ.Τσίπρα, η στάση του απέναντι στον Γ.Μουζάλα είναι για να έχει κάτι να παίζει εκτός από τρενάκια. Μετράει τις δυνάμεις του για τις επόμενες εκλογές, προσπαθεί να διασωθεί για να μην τον συμπαρασύρει στην πτώση του ο Αλέξης Τσίπρας.»

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ