Κανείς δε μπορεί να αποφασίσει πόσα κορίτσια είναι σ' αυτή τη φωτογραφία

Κανείς δε μπορεί να αποφασίσει πόσα κορίτσια είναι σ' αυτή τη φωτογραφία Facebook Twitter
9

Μετά από εκείνο το φόρεμα που ήταν ή μπλε ή χρυσό ή κάτι τέτοιο, και μετά από εκείνη τη γάτα που είτε ανέβαινε είτε κατέβαινε τις σκάλες, τώρα το ίντερνετ προσπαθεί να μετρήσει κοπέλες. 

Same but different | My entry #whpidentity for @instagram [thank you #instagram for this featuring ❤️]

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης tiziana vergari iPhoneography (@tizzia) στις

Η φωτογραφία μιας φωτογράφου απ' την Ελβετία που ανέβηκε στο Instagram την περασμένη εβδομάδα έχει γίνει viral καθώς οι χρήστες διαφωνούν για τον αριθμό των ξεχωριστών ατόμων που απεικονίζονται.

Από τότε που την τράβηξε η Tiziana Vergari για ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ του Instagram, η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 13.500 καρδούλες και σχεδόν 1.800 σχόλια.

 

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως βλέπουμε μόνο δύο κορίτσια, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι τουλάχιστον 3 ή 4. (Ίσως κάποιες να είναι και δίδυμες). Η φωτογράφος δεν έχει λύσει ακόμη το μυστήριο.

 

Κανείς δε μπορεί να αποφασίσει πόσα κορίτσια είναι σ' αυτή τη φωτογραφία Facebook Twitter

 

(Εσείς τι βλέπετε;)

 

 

It's Viral
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Πιστευω πως τα κοριτσια ειναι 4 τα οποια ειναι διδυμα.το ξανθο κοριτσακι το ενα εχει βραχιολακια στο χερι και διακρινεται απο εκει και το αλλο οχι που καταλαβαινεις απο κει πως ειναι δυο διαφορετικα ατομα και το αλλο κοριτσακι ισως το ταμπελακι που φαινεται κοντα στον αγκωνα οπως και το μαυρο λαστιχακι (?) . νομιζω 4 ειναι!!!
Δίνουμε έμφαση στη μαύρη διαχωριστική γραμμή του καθρέφτη.. Με το σκεπτικό αυτό λογικά είναι μόνο δύο! (αν και στην αρχή νομίζεις πως είναι τέσσερις)