H Britney Spears μιλά για το φαινόμενο Bieber και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του V Magazine

H Britney Spears μιλά για το φαινόμενο Bieber και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του V Magazine Facebook Twitter
1
H Britney Spears μιλά για το φαινόμενο Bieber και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του V Magazine Facebook Twitter

Τον Ιανουάριο του 1999, η Britney Spears κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο «...Baby One More Time» που την έφερε στο προσκήνιο και άλλαξε την ποπ μουσική σκηνή. Λίγο αργότερα την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και πρώτο τεύχος του V Magazine. Δεκαεπτά χρόνια μετά, δοκιμάζουν ένα κοινό εγχείρημα με την Spears να φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του εκατοστού τεύχους του περιοδικού.

Η εμφάνιση της τραγουδίστριας στο εξώφυλλο σηματοδοτεί την εξέλιξη του περιοδικού στο πέρασμα των χρόνων. Αρχικά, ο αρχισυντάκτης Stephen Gan είχε μια πολύ συγκεκριμένη εκδοχή στο μυαλό του και επεδίωκε να εκφράζει τη νέα γενιά των ανθρώπων της μόδας ενώ αργότερα είχε τις ίδιες βλέψεις και για τη μουσική, κάτι που τον ώθησε να προχωρήσει στην επιλογή της Britney για το επετειακό τεύχος του περιοδικού. «Όταν ψάχναμε για θέματα που ταιριάζουν στο εκαστοστό εξώφυλλο, αναρωτηθήκαμε ποιον θαυμάζουν οι ποπ σταρ και μουσικοί που αποτελούν αντιπροσωπευτικό κομμάτι του V; Υπήρχε μόνο μία απάντηση: H Britney! Ποιος στον κόσμο δεν μεγάλωσε ακούγοντας τη μουσική της;»

Η Spears στη συνέντευξή της μιλάει και για το επερχόμενο άλμπουμ της που έχει καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. «Ειλικρινά, είμαι πολύ περίεργη για αυτόν τον δίσκο» λέει. «Είναι το μωρό μου και θέλω πραγματικά να γίνει σωστά, να γίνει όπως ακριβώς θέλω, είτε αυτό πάρει έναν ακόμη χρόνο, είτε δύο μήνες. Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα αλλά ξέρω ότι ο δρόμος που έχω διαλέξει είναι ο σωστός. Είναι ο,τι καλύτερο έχω κάνει εδώ και καιρό. Είμαι περήφανη για τη δουλειά. Θα είναι κάτι διαφορετικό και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένετε. Δεν βιάζομαι για τίποτα, θέλω απλώς να γίνει σωστά έτσι ώστε να εκτιμηθεί πραγματικά από τους θαυμαστές μου.»


Επίσης, αναφέρεται στον Justin Bieber τον οποίο υποστήριξε: «Οι άνθρωποι κρίνουν πολύ γρήγορα όποιον βρίσκεται στο προσκήνιο... Υπάρχουν πολλοί νέοι που το βιώνουν αυτό, όπως ο Justin Bieber. Δυστυχώς, είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο κόσμος. Το κάνω αυτό εδώ και 20 χρόνια, δεν δίνω πια προσοχή. Έχω καλή σχέση με το Θεό και τον εαυτό μου και αυτό είναι που μετράει για μένα. Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος.»

Το επετειακό τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για online παραγγελίες.

H Britney Spears μιλά για το φαινόμενο Bieber και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του V Magazine Facebook Twitter
H Britney Spears μιλά για το φαινόμενο Bieber και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του V Magazine Facebook Twitter
TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM