"Φλέρτ" των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στον Τσίπρα

"Φλέρτ" των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στον Τσίπρα Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Στο Παρίσι θα μεταβεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός στις 12 Μαρτίου προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Φρανσουά Ολάντ, πριν από την τακτική Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε στα μέσα του ίδιου μήνα.

Ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην γαλλική πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετάσχει στην Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ως παρατηρητής, ωστόσο γίνονται διεργασίες προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να ενταχθεί στους Σοσιαλιστές.

Ο επικεφαλής των Ευρωσοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη χώρα μας είπε μεταξύ άλλων ότι «βρίσκομαι εδώ για να πω στον Αλέξη και τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις ότι πρέπει να συνεργαστούμε», ενώ πριν από λίγες ημέρες ο Ματέο Ρέντσι κάλεσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό να ενταχθεί στους Σοσιαλιστές λέγοντας ότι  θα είναι «προς όφελος του ιδίου και των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών».

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε απαντήσει την Παρασκευή προς τον Τζιάνι Πιτέλα πως «είναι αναγκαίο οι προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης, να υψώσουν το δικό τους τείχος απέναντι στα τείχη της ντροπής που υψώνουν ακροδεξιές δυνάμεις, οι οποίες ενισχύθηκαν στην Ευρώπη εξαιτίας των πολιτικών λιτότητας».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM