H στιγμή που συνειδητοποίησα ότι πρέπει να χωρίσω

H στιγμή που συνειδητοποίησα ότι πρέπει να χωρίσω Facebook Twitter
21

Υπήρξε κάποια στιγμή που «σας άνοιξε τα μάτια», «βγάλατε τα ροζ γυαλιά», «πέσατε από τα σύννεφα» και συνειδητοποιήσατε ότι ο μόνος δρόμος είναι το διαζύγιο; Η ερώτηση έγινε στο Τουίτερ από την Huffington Post και παθόντες από όλη τη γη μοιράστηκαν τις δικές τους στιγμές.

@JoshInCali«Μου είπε ότι δεν την ελκύω πια και αργότερα προσπάθησε να «διευκρινίσει» το σχόλιο».

@sgalindo «Όταν αποφάσισε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με τη συνάδελφό του αντί με μένα και το μωρό μας. Α, και η πιπιλιά. Τι ηλίθιος!

@oopoopbdo «Την επόμενη μέρα του γάμου μας. Την πρώτη νύχτα είδα τον χειρότερο εφιάλτη».


@imogen1990 «Όταν την ημέρα του γάμου μας στο Βέγκας αποφάσισε να πάει να δει μια έκθεση αυτοκινήτων με τους φίλους του αντί να την περάσει μαζί μου».

@Spockjones «Μου είπε ότι πρόκειται να επισκεφτεί το γιο του αλλά φόρεσε σορτς και σανδάλια στο αεροπλάνο. Για να πάει στη Νέα Υόρκη. Δεκέμβριο μήνα».

@GTRich «Μιλούσα με ένα φίλο και μου είπε «την αγαπάς, απλώς δεν τη συμπαθείς». Το σκέφτηκα για λίγο και ναι, απεχθάνομαι σχεδόν τα πάντα σχετικά μ' αυτήν και αν δεν ήμασταν παντρεμένοι, δε θα σχετιζόμουν με κάποιον σαν αυτή».

@saveme «Όταν σταμάτησα να εύχομαι να άλλαζε και άρχισα να σχεδιάζω την απόδρασή μου».

@flootsmith «Μόλις είπε ότι δε νοιάζεται για μένα ή για το γιο μας. Νομίζω ότι έκανα αίτηση διαζυγίου την επόμενη μέρα».

@DidiReuschel «Όταν μου τηλεφώνησε η ερωμένη του ψάχνοντάς τον ενώ αυτός ήταν με κάποια άλλη. Θυμωμένη μου είπε τα πάντα».

@Robin Furter «Τη μέρα που με χτύπησε! Του έβγαλα ένα εισιτήριο για τη πόλη καταγωγής του, τον φόρτωσα στο τρένο και από τότε δεν τον έχω ξαναδεί».

@Brieforme «Όταν έγινε οδυνηρά ξεκάθαρο ότι δε μπορώ να βασίζομαι πάνω του».

@saysJune «όταν έβγαλα τη βέρα μου και δε μπορούσα να πείσω τον εαυτό μου να την ξαναβάλω...»

--------

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗ στα σχόλια :)

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

17 σχόλια
Τη στιγμή που προσπάθησα να εξηγήσω πως δεν είναι φυσιολογικό να ξεκινάει ένας ομηρικός καυγάς επειδή π.χ. δεν κρέμασα το μπουφάν στην κρεμάστρα και όταν ρώτησα γιατί βρισκόμαστε όλο και λιγότερο κάθε μέρα ενώ ζούμε στο ίδιο σπίτι, μου απάντησε ¨δεν είναι αυτό που νομίζεις¨
Όταν ήθελα να πάω με άλλον. Τότε κατάλαβα ότι ο πραγματικός λόγος που ήμουν μαζί του ήταν επειδή ήθελα συντροφιά. Ο μόνος λόγος που δεν τον χώρισα πιο πριν ήταν επειδή δεν γνώρισα κάποιον άλλον να θελήσω να κάνω κάτι. Την επομένη του είπα οτι δεν είμαι ερωτευμένη πια μαζί του και του είπα να χωρίσουμε.
τη στιγμή που μου είπε στο τηλέφωνο οτι ήταν σπίτι του ενώ εμφανίστηκε μπροστά μου με το αμάξι του, που μόλις είχε φύγει απο έναν αγώνα ποδοσφαίρου.
οταν ενω ημασταν στο αμαξι αμιλητοι λογω καποιου καυγα μου ηρθε ξαφνικα στο μυαλο μου το τραγουδι "φευγω, δεν παει αλλο πια Χωρίζω στα αφήνω όλα στα χαρίζω και μη σε νοιάζει πια για μένα" μετα απο 3 μερες αφου δεν ελεγε το τραγουδι να ξεκολλησει απο το μυαλο μου...χωρισα!
Όταν έβαλε να πιεί ουίσκι καθώς βλέπαμε πειρατές της Καραϊβικής στο σπίτι! Οι καμπάνες βαρέσανε αμέσως και την επόμενη βρήκα το θάρρος να τον ρωτήσω τι τον απασχολεί τόσο, που πίνει ουίσκια και πως δεν δέχομαι ως απάντηση το 'δεν αντέχω τον Ορλάντο Μπλουμ'.Όπως και να'χει, άμα τον ξέρεις καλά τον άλλο, καταλαβαίνεις ότι κάτι έχει αλλάξει από μικρά και ανεπαίσθητα πράγματα. Αρκεί να θέλεις να το δεις και να είσαι έτοιμος/η να πεις στον εαυτό σου "ενδεχόμενα να τα έχεις κάνει σκατά!"
Καθόμαστε στο σαλόνι και τρώμε μπροστά στην τηλεόραση, αμίλητοι, μετά από ακόμα έναν τσακωμό που έχει καταλαγιάσει χωρίς το θέμα να έχει λυθεί. Και βάζει στο Mtv βίντεο κλιπ Spiller featuring Sophie Ellis Bextor: Groovejet. Στο ρεφρέν, λέμε και οι δύο χωρίς να το σκεφτούμε: "And if this is love, why does it feel so bad?"
Οταν αποφασισε να παει διακοπες στην Βραζιλια με μια φιλη της και δεν μπορουσε να το καθυστερήσει για μια εβδομάδα ώστε να ακολουθησω και εγω.. Ετσι πηγα και εγω διακοπες στο κρεβάτι της καλύτερης της φιλης... υγ. η "κοπελα" μου ειναι παράλληλα παντρεμένη χαχαχαχ
Τη στιγμή που ήταν μαζί μου στο κρεβάτι, χτυπάει το κουδούνι (ήταν η γειτόνισσα του) και σηκώθηκε να της ανοίξει...(Είχαμε πολλές τέτοιες μεταμεσονύκτιες επισκέψεις όποτε πήγαινα να τον δω!)