Αδειάζουν οι εθνικές από τα τρακτέρ: Τέλος τα Τέμπη και η Εγνατία

Αδειάζουν οι εθνικές από τα τρακτέρ: Τέλος τα Τέμπη και η Εγνατία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
2

Μετά τους αγρότες της Εγνατίας και οι αγρότες των Τεμπών αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα μπλόκα, μετά από σχετική απόφαση της συντονιστικής επιτροπής τους.

Σύμφωνα με όσα είπε στο ΜΕΓΚΑ το μέλος της επιτροπής του μπλόκου Φάνης Τραγάκης οι αγρότες βρίσκονται σε συνεννόηση για να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με άλλη μορφή.

Σήμερα αποχωρούν και οι αγρότες στην Εγνατία Οδό ενώ ανοίγει το απόγευμα και το τελωνείο του Προμαχώνα αλλά και το τελωνείο της Δοϊράνης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στην Εγνατία, Νίκος Βόλκος επισήμανε «είμαστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και με σαφή τη θέση μας ότι τίποτε δεν τελείωσε. Παραμένουμε σε εγρήγορση».

Οι αγρότες προειδοποιούν ότι θα επιστρέψουν με την ψήφιση του ν/σ για το ασφαλιστικό. 

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτι, δεν έχουμε να φάμε» -

Ελλάδα / Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτια μας, δεν έχουμε να φάμε» - Αύριο η εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα μέτρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι τα μέτρα και δεν υπάρχουν άλλα»
THE LIFO TEAM