Αδειάζουν οι εθνικές από τα τρακτέρ: Τέλος τα Τέμπη και η Εγνατία

Αδειάζουν οι εθνικές από τα τρακτέρ: Τέλος τα Τέμπη και η Εγνατία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
2

Μετά τους αγρότες της Εγνατίας και οι αγρότες των Τεμπών αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα μπλόκα, μετά από σχετική απόφαση της συντονιστικής επιτροπής τους.

Σύμφωνα με όσα είπε στο ΜΕΓΚΑ το μέλος της επιτροπής του μπλόκου Φάνης Τραγάκης οι αγρότες βρίσκονται σε συνεννόηση για να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με άλλη μορφή.

Σήμερα αποχωρούν και οι αγρότες στην Εγνατία Οδό ενώ ανοίγει το απόγευμα και το τελωνείο του Προμαχώνα αλλά και το τελωνείο της Δοϊράνης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στην Εγνατία, Νίκος Βόλκος επισήμανε «είμαστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και με σαφή τη θέση μας ότι τίποτε δεν τελείωσε. Παραμένουμε σε εγρήγορση».

Οι αγρότες προειδοποιούν ότι θα επιστρέψουν με την ψήφιση του ν/σ για το ασφαλιστικό. 

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM