Aπόστολος Γκλέτσος: Έχω πάει με άντρα

Aπόστολος Γκλέτσος: Έχω πάει με άντρα Facebook Twitter
25

Στο τοκ σόου «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου εμφανίστηκε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος μετά τις αποκαλύψεις που έκανε προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως στο παρελθόν είχε σεξουαλική επαφή με άτομο του ίδιου φύλου ενώ άφησε και αιχμές πως είναι ο μόνος που το ομολογεί.

Αρχικά ο δήμαρχος Στυλίδας ρώτησε τον Πέτρο Κωστόπουλο αν έχει πάει με άντρα και πήρε αρνητική απάντηση.

"Δηλαδή στην Ελλάδα μόνο εγώ έχω πάει και το λέω;"είπε. "Το λες;" τον ρώτησε ο παρουσιαστής. "Βέβαια και το λέω! Εδώ, τώρα. Μόνο εγώ έχω πάει; Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές πάντα! Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ"

Πολιτισμός
25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ ΜΙΛΑΝΟ LIP SYNC

Πολιτισμός / Ηταν lip sync η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ στους Ολυμπιακούς; - Τι απαντούν οι διοργανωτές 

Τα βλέμματα τράβηξε και ο τηλευποβολέας, που έδειχνε φωνητικά τους ιταλικούς στίχους για να βοηθήσει την Κάρεϊ στην προφορά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Voh lah reh στη θέση του Volare
THE LIFO TEAM
Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM