Λίγο πριν το θάνατο των Παντελίδη και Έκο, το ''Πρωινό'' τούς συνέδεσε με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο

Λίγο πριν το θάνατο των Παντελίδη και Έκο, το ''Πρωινό'' τούς συνέδεσε με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο Facebook Twitter
12

Είναι η εκπομπή της Τετάρτης 17/1, μία μέρα πριν τον θάνατο του Παντελίδη και τρεις μέρες πριν το θάνατο του Έκο. (Κι ευχαριστώ τον Αλέξανδρο που μου το έστειλε.)

Είναι απ' τις συμπτώσεις που σε κάνουν να θες να γελάσεις και να κλάψεις μαζί. Στην ενότητα "GOSSIP" του πρωινού προγράμματος της Φαίης Σκορδά (παλιάς μαθήτριας του Ουμπέρτο Έκο, που δυστυχώς δε μοιάζει να πήρε και πολλά απ' αυτόν) και του Γιώργου Λιάγκα, μέσα σε 3 λεπτά λένε για Παντελίδη-ταφόπλακα ΚΑΙ Ουμπέρτο Έκο!

Η δε σύνδεση μεταξύ των δύο είναι ελαφρώς άσχετη, λες και για να μπορείς να καταλάβεις το στίχο με τη γκόμενα που τον παράτησε και πήγε με κάποιον Τουρκοκύπριο στα Κατεχόμενα έπρεπε να είχες διαβάσει Ουμπέρτο Έκο (ο οποίος καθόλου δυσνόητος δεν είναι στην πραγματικότητα). 

Tο ότι σχεδόν όλοι οι πανελίστες (και η ίδια η Φαίη Σκορδά) είναι εναντίον του Παντελίδη και μάλιστα κάποιοι με επιθετικό τρόπο -παρότι έχουν μόλις διαβάσει την συγγνώμη του- το αφήνω ασχολίαστο...

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

10 σχόλια
..ο φλωρος που μιλαει για μορφωση, η ηλιακη που εχει τσακωθει με ολο τον κοσμο, η φαιη με την τελευταια της μορφωτικη ατακα ''ελευθερια του τυπογραφιου'', η σασα που μιλαει σαν νταλικιερης...ασε ο λιαγκας που εχει αποψη για τα παντα...!!!τι ειπε στο στιχο ο ανθρωπος/? ''θυμιζεις πλεον σκαρτη γκομενα , που τριγυρνα στα κατεχομενα'' οτι τι δηλ?? δεν μπορουν αυτα να υφισταντε??ή μηπως δεν ειναι γεγονος τα κατεχομενα?κυπριοι ακομα πριν το θανατο του και στην προσωπικη του αλλα κ την επισιμη σελιδα τον στηριζουν...αυτοι που θα πρεπε να μας συχτηριζουν!και την αλλη μερα ουτε μια συγνωμη, απλα , οπως ειπε η φαιη, βεβαια,! γτ θεωρουν οτι σωστα σχολιασαν, αλλα που να μαθουν ιστορια?αλλά αισθητικα δεν ενοχληθηκε κανεις στο ''παμε στοιχημα'' που λεει πες στου και να παει να γαμηθει, ε! βεβαια αυτο ειναι εθνικη φραση(κατ εμε αυτο χαλαγε το τραγουδι το συγκεκριμενο και ηταν περιτο κι οι αποψεις μου ειναι εξ αρχης και οχι τωρα που πεθανε)προσωπικα ακουγα καποια του τραγουδια, ειχα δει συνεντευξεις του και ειδα κ την κηδεια του. αυτο που ειδα ηταν ενα σεμνο παιδι που δεν καβαλησε το καλαμι, που ηξερε για το θεσμο της οικογενειας,ειχε Θεο μεσα του και ειχε πολλα να δωσει ακομα. εΙΧΕ ΗΘΟΣ κατι που σπανιζει σημερα(εξου και τον τιμησαν καλλιτεχνες οπως αντυπας, χριστοδουλοπουλος,καρρας και απο ολο τον καλλιτεχνικο χωρο) και μακαρι καποιοι να διδαχτηκαν κατι απο αυτον. ισως να εφυγε νωρις για να μην προλαβει να χαλασει γιατι οταν συναναστρεφεσαι με σκουπιδια σε τρωει η μποχα...ο Θεος ξερει καλυτερα γιατι τον πηρε..κριτες ,επικριτες κατακριτες...μαζι κ εγω,δεν κοιταμε την καμπουρα μας αλλα των αλλων παντα, καταπινουμε την καμηλο και διυλιζουμε τον κωνωπα...ας τον αναπαυσει ο Θεος
Δεν τον πήρε ο Θεός. Ατύχημα ήταν, και τα ατυχήματα συμβαίνουν λόγω κάποιου σφάλματος (ταχύτητα, κακοτεχνία δρόμου κτλ), το οποίο θα φανεί στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης.
Το γεγονός ότι μια μέρα πριν "έθαβαν" τον Παντελίδη ομαδικώς για έναν περισσότερο αστείο κ όχι προσβλητικό στίχο, ενώ την επόμενη μέρα συγκλονισμενοι ανακοίνωναν το θάνατό του κ καλά έτοιμοι να τα μπηξουν με βγάζει από τα ρούχα μου! Τους σιχάθηκα όλους την ίδια στιγμή... πόσο υποκριτές;... Και το αποκορύφωμα ηταν το "συγκινητικο" κείμενο που εγραψε μετά ο Λιαγκας. Προφανώς σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις....
Γιατί να απολογηθεί, τι σχέση έχει η στεναχώρια για το θάνατο ενός ανθρώπου με το γεγονός οτι θεώρησαν λάθος αυτό που έκανε με το στίχο; Δεν είπαν ότι θέλουν να πεθάνει, ούτε το προκάλεσαν. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική.