Μήνυση κατά του Λαζόπουλου από τον Πειραϊκό Σύλλογο Κινητικά Ανάπηρων

Μήνυση κατά του Λαζόπουλου από τον Πειραϊκό Σύλλογο Κινητικά Ανάπηρων Facebook Twitter
1

Μήνυση κατά του Λάκη Λαζόπουλου προανήγγειλε απόψε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Ανάπηρων, Βασίλης Δημητριάδης. Αναφερόμενος στη «συγγνώμη» που ζήτησε εκ των υστερών ο κ. Λαζόπουλος, ο κ. Δημητριάδης ήταν άκρως ειρωνικός λέγοντας: «Εμείς είμαστε όλοι βλάκες και ο κ. Λαζόπουλος ο μοναδικός που κατέχει την αλήθεια».

Τόνισε ότι τα όσα είπε εκ των υστερών ο ηθοποιός δεν συνιστούν συγγνώμη, αλλά υπαναχώρηση μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Ο κ. Δημητριάδης έκανε επίσης λόγο για αισχρή και χυδαία επίθεση κατά των ανάπηρων, που υποκρύπτει ρατσισμό και χαρακτήρισε τον κωμικό «Γκέμπελς».

Σκληρή ανακοίνωση για τα σχόλια του Λαζόπουλου εξέδωσε και το Ποτάμι:

Η ελευθερία της έκφρασης, ακόμη και στις πλέον ακραίες εκδοχές της, πρέπει να γίνεται σεβαστή. Όμως τα ρατσιστικά ξεσπάσματα μίσους και η προσβολή των ανθρώπων με αναπηρία, όταν γίνονται με πρόσχημα τη σατιρική κριτική, συνιστούν ύπουλο όπλο εκφασισμού του κοινού. Πόσο μάλλον όταν εκπορεύονται από τον επίσημο διασκεδαστή της πρωθυπουργικής αυλής.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM