Mπουτάρης: Αν δει κανείς τα σπίτια και τα ι.χ. των αγροτών θα καταλάβει ότι δεν είναι φτωχαδάκια

Mπουτάρης: Αν δει κανείς τα σπίτια και τα ι.χ. των αγροτών θα καταλάβει ότι δεν είναι φτωχαδάκια Facebook Twitter
SOOC
29

 Και για το αγροτικό μίλησε το μεσημέρι στην ΕΡΤ ο Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας ότι οι αγρότες έχουν άδικο στα αιτήματά τους ενώ επέκρινε και τον τρόπο που διεκδικούν τη μη φορολόγηση τους.



«Σε ότι αφορά το αγροτικό, κατά την άποψη μου έχουν άδικο οι αγρότες. Όσο δίκιο και να έχουν, όσο δίκαια αιτήματα και να έχουν, ο τρόπος είναι απαράδεκτος τελείως», δήλωσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας ότι “δεν μπορεί να έχεις ένα σωρό απολαβές και να μην δίνεις εισφορές».



Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τόνισε ότι στις μεγάλες παραγωγικές περιοχές, αν δει κανείς τα σπίτια των αγροτών και τα αυτοκίνητα τους “θα καταλάβει ότι «δεν είναι και φτωχαδάκια».

 

 

Πάντως πρόσφατα, σε ό,τι αφορά στη φορολόγηση του κρασιού με ειδικό φόρο από την οποία πλήττεται και ο ίδιος ως οινοπαραγωγός ο κ. Μπουτάρης είχε ταχθεί εναντίον του μέτρου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “επηρεάζει οικογένειες αμπελουργών, που είναι από τα ελάχιστα που παρουσιάζουν ανάκαμψη". "Ακόμα και η Θεία Κοινωνία από κρασί γίνεται, όχι από βούτυρο και ο Χριστός είπε για άμπελο, όχι για κάτι άλλο", είχε πει χαρακτηριστικά.





29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Πολιτική / Σήμερα τα αποκαλυπτήρια για το κόμμα Τσίπρα: Το βίντεο-έκπληξη με μουσική Κραουνάκη και το μυστικό όνομα

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, αναμένεται να απευθύνει έκκληση σε «όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» να δηλώσουν συμμετοχή στο «νέο ταξίδι», υπογράφοντας την ιδρυτική του Διακήρυξη
THE LIFO TEAM
GREXIT PLAN B ΑΛΒΑΝΙΑ

Πολιτική / Το plan b της Ευρώπης για το Grexit με την ονομασία «Κωδικός Αλβανία» - Οι συνέπειες στο εθνικό νόμισμα

«Θα υπήρχε πείνα, ούτε να αγοράσουμε πετρέλαιο για τα πολεμικά μας πλοία στο Αιγαίο δεν θα είχαμε» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM