Η Taylor Swift σάρωσε στα Γκράμι και απάντησε στον πρόστυχο στίχο του Kanye West με στιλ

Η Taylor Swift σάρωσε στα Γκράμι και απάντησε στον πρόστυχο στίχο του Kanye West με στιλ Facebook Twitter
7

 

Η Taylor Swift σάρωσε στα Γκράμι και απάντησε στον πρόστυχο στίχο του Kanye West με στιλ Facebook Twitter
Η Taylor Swift κρατά τα τρία βραβεία που απέσπασε χθες στην 58η τελετή απονομής Grammy Awards ( Best Music Video, Best Pop Vocal Album, Album of the Year )

Την εκδήλωση της απονομής των Γκράμι άνοιξε χθες η Τέιλορ Σουίφτ, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα με πετράδια και έχοντας κόψει τα μαλλιά της σε κοντό καρέ.  Η Τέιλορ Σουίφτ τραγούδησε την τελευταία επιτυχία της, Out of the Woods, αλλά λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε και πάλι στην σκηνή για να παραλάβει το Grammy για Καλύτερο Άλμπουμ που απέσπασε για το άλμπουμ "1989".

 

Aυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για να απαντήσει και στον Kanye West ο οποίος την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά την πρεμιέρα του νέου του δίσκου και το στίχο" "I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous."

 

Κρατώντας το βραβείο της μεγάλης διάκρισης στα χέρια, η Σουίφτ απάντησε: "Θέλω να πω σε όλες τις νεαρές γυναίκες εκεί έξω, πως θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν την επιτυχία σας ή να λάβουν αυτοί αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας ή τη φήμη σας. Αν απλά επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και δεν τους επιτρέψετε να σας κάνουν να παρεκκλίνετε από την πορεία σας κάποια μέρα, όταν θα γνωρίζετε πού πάτε, θα κοιτάξετε γύρω σας και θα καταλάβετε πως οι άνθρωποι που σας αγαπούν σας έφεραν εκεί που είστε. Αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο".

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM