Η Siouxsie Sioux είναι κούκλα!

Η Siouxsie Sioux είναι κούκλα! Facebook Twitter
1
Η Siouxsie Sioux είναι κούκλα! Facebook Twitter

 Η Siouxsie Sioux ανήκει στην κατηγορία των ζωντανών μουσικών θρύλων. Η βρετανίδα μουσικός, τραγουδοποιός και παραγωγός, έγραψε ιστορία με τους Siouxsie and the Banshees επί είκοσι χρόνια (1976–1996) αλλά και με το περισσότερο post side project της, τους Creatures (1981-2005).


Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει συνολικά περισσότερους από 15 δίσκους, έχει συνεργαστεί με προσωπικότητες όπως ο Morrissey και ο John Cale, και έχει δικαίων χαρακτηριστεί μία από τους πιο επιδραστικούς άγγλους μουσικούς της ροκ εποχής.

Από τον Tricky και τους Massive Attack μέχρι τους LCD Soundsystem και την PJ Harvey, η Siouxsie αποτελεί σταθερή αναφορά σε μερικά από τα πιο δυνατά μουσικά σχήματα και άλμπουμ της μετά-χίπι και μετά –κλασικής ροκ μουσικής ιστορίας.


Πλέον κυκλοφορεί και σε κούκλα. Δεν είναι η πρώτη φορά – φυσικά- αλλά μάλλον η πιο επιτυχημένη.


Η καλλιτέχνης χειροτεχνιών Alyissa Brown, a.k.a Refabrications, καταφέρνει να κατασκευάζει κούκλες –ομοιώματα της Siouxsie που δεν μοιάζουν με ήρωες του Τιμ Μπάρτον (και πιο συγκεκριμένα του Edward Scissorhands) όπως συμβαίνει συνήθως, και πουλά τις δημιουργίες της μέσω του site της.

Η Siouxsie Sioux είναι κούκλα! Facebook Twitter
Η Siouxsie Sioux είναι κούκλα! Facebook Twitter
Η Siouxsie Sioux είναι κούκλα! Facebook Twitter
Η Siouxsie Sioux είναι κούκλα! Facebook Twitter
Η Siouxsie Sioux είναι κούκλα! Facebook Twitter

Και σε paper dolls, από την επίσης φαν της γκόθικ δημιουργίας Kailey Flyte

Η Siouxsie Sioux είναι κούκλα! Facebook Twitter
Η Siouxsie Sioux είναι κούκλα! Facebook Twitter
Design
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρανσίσκο Φονσέκα: «Πιστεύω στην ποίηση της απλότητας»

Design / Φρανσίσκο Φονσέκα: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι άψυχη. Δεν τη φοβάμαι»

Ο σημαντικός δημιουργός κόμικς και τοιχογραφιών που εμπνέεται από την παραδοσιακή πορτογαλική αρχιτεκτονική θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο φετινό LA Comics Festival στη Λάρισα (4-6/9) και με την ευκαιρία ανταλλάξαμε δυο τρεις κουβέντες.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δημήτρης Ποτηρόπουλος: «Με φοβίζει ότι αντιμετωπίζουμε την πόλη με αδιαφορία»

Οι Αθηναίοι / Δημήτρης Ποτηρόπουλος: «Με φοβίζει ότι αντιμετωπίζουμε την πόλη με αδιαφορία»

Από το Παλαιό Ψυχικό και τα φοιτητικά χρόνια στη Γερμανία ως τα μεγάλα αρχιτεκτονικά έργα και τη σημερινή Αθήνα. Ο Δημήτρης Ποτηρόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους αρχιτέκτονες, αφηγείται τη ζωή του στη LiFO και μιλά για την αρχιτεκτονική, τις πόλεις, την ομορφιά και όλα όσα κάνουν έναν κόσμο πραγματικά ανθρώπινο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα σπίτι που αλλάζει συνεχώς

Design / Ένα σπίτι όπου η αξία των πραγμάτων του δεν μετριέται με χρήματα

Στο διαμέρισμα του ζωγράφου Γιώργου Σταματάκη στην Κυψέλη συνυπάρχουν η βρετανική θαλπωρή, η γιαπωνέζικη λιτότητα, η σύγχρονη τέχνη και οι γάτες, που διεκδικούν επάξια μια θέση στο σπίτι.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ

σχόλια

1 σχόλια