Οπαδός του "Δεν Πληρώνω" στα διόδια πρέπει να πληρώσει 21.787 ευρώ για 178 "δωρεάν" διελεύσεις

Οπαδός του "Δεν Πληρώνω" στα διόδια πρέπει να πληρώσει 21.787 ευρώ για 178 "δωρεάν" διελεύσεις Facebook Twitter
29

Η περίπτωση του απεγνωσμένου Γιώργου Θεοφάνου παρουσιάστηκε απόψε στο ΜΕΓΚΑ. Πρόκειται για έναν άνεργο συμβασιούχο αρχαιολόγο, ο οποίος υπήρξε ένθερμος οπαδός του κινήματος "Δεν Πληρώνω" και σήμερα καλείται να καταβάλλει πάνω από 21.000 ευρώ για τις απλήρωτες διελεύσεις στην Εγνατία. Ο κος Θεοφάνου που δεν πλήρωνε επί τρία χρόνια καλείται να καταβάλλει το ποσό των 427 ευρώ για καθεμία από τις 178 παραβάσεις που του χρεώθηκαν από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στην Εγνατία, συν τις προσαυξήσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αντιμέτωπος με χρέος ύψους 21.787 ευρώ.

Όπως αναφέρει στην κάμερα του Mega, πριν από μερικές ημέρες έλαβε ατομική ειδοποίηση από την εφορία να πληρώσει 8.400 ευρώ έως τις 29 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που δεν καταβάλλει τα χρήματα απειλείται με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και του σπιτιού του.

Ο κ. Θεοφάνου πάντως απόψε ξέσπασε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως τότε το κόμμα στήριζε το κίνημα "Δεν Πληρώνω", αλλά αυτό το έκανε μόνο όσο ήταν στην αντιπολίτευση.

"Έκανα λάθος ίσως στο ότι πιστεύαμε ότι όταν θα βγει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αυτή θα άλλαζε τους νόμους και αυτά τα κινήματα θα δικαιώνονταν" αναφέρει και ζητάει να πληρώσει μόνο το αντίτιμο των διελεύσεων και όχι τις προσαυξήσεις, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσει όλο το χρέος.

+ 14 σχόλια που δεν έδειξαν ΚΑΘΟΛΟΥ κατανόηση για το δράμα του Γιώργου Θεοφάνους

Ελλάδα
29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΡΗΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΝΕΚΡΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΧΑΝΙΑ

Ελλάδα / Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ένας νεκρός, πλημμύρες, κατολισθήσεις και μπαράζ 112 – Έως 300 χιλιοστά βροχής

Οι Αρχές ζητούν να περιοριστούν οι μετακινήσεις, καθώς δρόμοι έχουν κλείσει, σχολεία δεν λειτουργούν και τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν έως την Κυριακή
THE LIFO TEAM
ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Ελλάδα / Σία Κοσιώνη: «Αν πιστεύουν ότι είμαι ΝΔ λόγω Μπακογιάννη, δεν μπορώ να τους αλλάξω γνώμη»

Η εξομολόγηση για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η πρώτη της τοποθέτηση για τη συνέντευξη Κουφοντίνα στον Αλέξη Παπαχελά, ο Κώστας Μπακογιάννης και το viral «τι είπατε;» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια