«Ανάγκασαν ένα παιδί να αποκηρύξει την ιδεολογία του. Ό,τι πιο χυδαίο…»

«Ανάγκασαν ένα παιδί να αποκηρύξει την ιδεολογία του. Ό,τι πιο χυδαίο…» Facebook Twitter
22

Oλομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα-μέσω social media-κάνει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, που είναι στον τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ και που ακούγεται, ότι ήταν πίσω από την ιδέα για τα βιντεάκια της Ιπποκράτους κατά της Χρυσής Αυγής.

Με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλου για τους αναρχικούς και την πιο «μαζεμένη» δήλωση του στη συνέχεια, μετά τις αντιδράσεις και τις ανακοινώσεις της Ν.Δ., η Αφροδίτη αλ Σάλεχ έγραψε:  «Παίρνεις ένα παιδί από τον ευρύτερο αναρχικό χώρο, με την ιδεολογία του και τις απόψεις του. Τον στηρίζεις για να βγεί βουλευτή ώστε να δείξεις πόσο τιμάς τον αναρχικό χώρο και να κερδίσεις ψήφους. Κι όταν πει τις απόψεις του, τον αναγκάζεις να κάνει διόρθωση και να αποκηρύξει την ιδεολογία του. Αυτό. Ότι πιο χυδαίο έχω δει.»

 

«Ανάγκασαν ένα παιδί να αποκηρύξει την ιδεολογία του. Ό,τι πιο χυδαίο…» Facebook Twitter

Μάλιστα, σε νεώτερη ανάρτηση της, κάνει νέο επικριτικό σχόλιο στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή φράση του σε συνέντευξη του το πρωί στον Real Fm:

«Είμαστε κι εμείς νοικοκυραίοι είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κύρκου και του Ηλιου. Η Αριστερά ΠΟΤΕ δεν θα έλεγε τη λέξη νοικοκυραίοι. Οι λέξεις έχουν ιστορία.», σχολίασε στη σελίδα της η Αφροδίτη αλ Σάλεχ,

Τech & Science
22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ