Η Irina Shayk ποζάρει ολόγυμνη για την καμπάνια του οίκου Givenchy

Η Irina Shayk ποζάρει ολόγυμνη για την καμπάνια του οίκου Givenchy Facebook Twitter
3

Το πιθανότερο είναι πως μια από αυτές τις φωτογραφίες, σε λίγο δεν θα υπάρχει στο instagram καθώς ο οίκος Givenchy επέλεξε να αφήσει εκτεθειμένο το στήθος της Irina Shayk για να προωθήσει τη νέα συλλογή του.

Η ρωσίδα καλλονή πόζαρε ολόγυμνη για τη νέα καμπάνια jeans του οίκου Givenchy μαζί με το μοντέλο Chris Moore. Τις πρώτες φωτογραφίες δημοσίευσε στο λογαριασμό του ο καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού οίκου μόδας, Riccardo Tisci που μας πληροφορεί πως το concept φωτογράφισαν οι Luigi Murenu και Iango Henzi.

To styling της φωτογράφησης έχει επιμεληθεί η στενή φίλη του σχεδιαστή και διευθύντρια τoυ Harper's Bazaar, Carine Roitfeld.

Tην ίδια ώρα, οι φήμες πως ο Riccardo Tisci ετοιμάζεται να κάνει μια ακόμη συνεργασία με την εταιρεία Nike, όλο και πληθαίνουν. Ο σχεδιαστής δημοσίευσε μια ρετρό φωτογραφία του Σιλβέστερ Σταλόνε να φορά ένα φανελάκι με το σήμα της εταιρείας και στη λεζάντα αναφέρει #coomingsoon @nike @nikelab #love #stallone. Αν τελικά οι φήμες επιβεβαιωθούν, τότε αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία τους, καθώς πριν από δύο χρόνια ο Tisci είχε σχεδιάσει ένα συλλεκτικό sneaker Air Force 1 για τη Nike, το οποίο ξεπούλησε σε χρόνο ρεκόρ.

Η Irina Shayk ποζάρει ολόγυμνη για την καμπάνια του οίκου Givenchy Facebook Twitter
Η Irina Shayk ποζάρει ολόγυμνη για την καμπάνια του οίκου Givenchy Facebook Twitter
Η Irina Shayk ποζάρει ολόγυμνη για την καμπάνια του οίκου Givenchy Facebook Twitter
Μόδα & Στυλ
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος θα συγχωρήσει το Met για την ατολμία του;

Μόδα & Στυλ / Ποιος θα συγχωρήσει το Met για την ατολμία του;

Η υπέρβαση που όλοι περιμέναμε από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης πνίγηκε σε πολιτικές σκοπιμότητες και κακούς χειρισμούς. Ο Τζον Γκαλιάνο δεν θα τιμηθεί το 2027 για το εξαιρετικό του έργο, αλλά ο χαμένος δεν είναι αυτός.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Γιατί φέτος το καλοκαίρι όλα είναι «kinda chic»

Μόδα & Στυλ / Γιατί φέτος το καλοκαίρι όλα είναι «kinda chic»

Από τις τεράστιες γραμματοσειρές με το απαλό κίτρινο, σχεδόν βουτυρένιο χρώμα μέχρι τα ίδια outfits, ταξίδια και captions που εμφανίζονται ξανά και ξανά, το «kinda chic» έχει γίνει κάτι σαν επιδημία στα feed μας. Η αγαπημένη λέξη της μόδας μόλις βρέθηκε εκτός μόδας.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τζον Γκαλιάνο: Αυτά τα έξι shows είναι η απόδειξη πως του αξίζει το Met Gala

Μόδα & Στυλ / Τζον Γκαλιάνο: Αυτά τα έξι shows είναι η απόδειξη πως του αξίζει το Met Gala

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι το ερχόμενο Met Gala θα είναι αφιερωμένο στη δημιουργική ιδιοφυΐα του Τζον Γκαλιάνο, θυμόμαστε τα επεισοδιακότερα σόου του, αυτά που του προσέφεραν τη φήμη μιας χαρισματικής προσωπικότητας στη σύγχρονη μόδα.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ

σχόλια

1 σχόλια