Η Irina Shayk ποζάρει ολόγυμνη για την καμπάνια του οίκου Givenchy

Η Irina Shayk ποζάρει ολόγυμνη για την καμπάνια του οίκου Givenchy Facebook Twitter
3

Το πιθανότερο είναι πως μια από αυτές τις φωτογραφίες, σε λίγο δεν θα υπάρχει στο instagram καθώς ο οίκος Givenchy επέλεξε να αφήσει εκτεθειμένο το στήθος της Irina Shayk για να προωθήσει τη νέα συλλογή του.

Η ρωσίδα καλλονή πόζαρε ολόγυμνη για τη νέα καμπάνια jeans του οίκου Givenchy μαζί με το μοντέλο Chris Moore. Τις πρώτες φωτογραφίες δημοσίευσε στο λογαριασμό του ο καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού οίκου μόδας, Riccardo Tisci που μας πληροφορεί πως το concept φωτογράφισαν οι Luigi Murenu και Iango Henzi.

To styling της φωτογράφησης έχει επιμεληθεί η στενή φίλη του σχεδιαστή και διευθύντρια τoυ Harper's Bazaar, Carine Roitfeld.

Tην ίδια ώρα, οι φήμες πως ο Riccardo Tisci ετοιμάζεται να κάνει μια ακόμη συνεργασία με την εταιρεία Nike, όλο και πληθαίνουν. Ο σχεδιαστής δημοσίευσε μια ρετρό φωτογραφία του Σιλβέστερ Σταλόνε να φορά ένα φανελάκι με το σήμα της εταιρείας και στη λεζάντα αναφέρει #coomingsoon @nike @nikelab #love #stallone. Αν τελικά οι φήμες επιβεβαιωθούν, τότε αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία τους, καθώς πριν από δύο χρόνια ο Tisci είχε σχεδιάσει ένα συλλεκτικό sneaker Air Force 1 για τη Nike, το οποίο ξεπούλησε σε χρόνο ρεκόρ.

Η Irina Shayk ποζάρει ολόγυμνη για την καμπάνια του οίκου Givenchy Facebook Twitter
Η Irina Shayk ποζάρει ολόγυμνη για την καμπάνια του οίκου Givenchy Facebook Twitter
Η Irina Shayk ποζάρει ολόγυμνη για την καμπάνια του οίκου Givenchy Facebook Twitter
Μόδα & Στυλ
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώ το Παρίσι καιγόταν, στα σόου λάνσαραν το νέο γκλάμουρ

Μόδα & Στυλ / Ενώ το Παρίσι καιγόταν, στα σόου λάνσαραν το νέο γκλάμουρ

Celine, Givenchy, Chanel και Dior παρουσίασαν τις συλλογές τους για το καλοκαίρι του 2027, αναδεικνύοντας καθαρές γραμμές, καινοτόμα υλικά και μια νέα αστική κομψότητα που ρισκάρει με το χρώμα και αλλάζει τους κανόνες.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Το Hey, Beauty! βάζει περισσότερη ομορφιά στην καθημερινότητά σου

Μόδα & Στυλ / Το Hey, Beauty!, εκτός από το νεσεσέρ σου, θα κάνει όμορφη και τη μέρα σου

Προϊόντα για τα χείλη, hair pins, κλάμερ, charms, χτένες, αλλά και μεγάλες, βολικές tote bags είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα του brand που ανεβάζουν την ντοπαμίνη και σε κάνουν να χαμογελάς.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
«Σπάρτακος» ή «Μέγας Αλέξανδρος»: Όλα όσα είδαμε στα αρχαιοελληνικά καλλιστεία

Μόδα & Στυλ / Σπάρτακος ή Μέγας Αλέξανδρος; Τι έγινε στα αρχαιοελληνικά καλλιστεία

Βρεθήκαμε στο Άλσος Βεΐκου, σε έναν Διαγωνισμό Ομορφιάς γεμάτο αρχαιοελληνικούς μανδύες, χιτώνες, πομπές με δάδες, δισκοβόλους, αμφορείς και αγόρια και κορίτσια που αποδεικνύουν πως το αθάνατο ελληνικό κάλλος, ως φαίνεται, επιζεί.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Γιατί έχουμε εθιστεί στην αγορά αρωμάτων;

Μόδα & Στυλ / Γιατί αγοράζουμε τόσα πολλά αρώματα;

Από τα πανάκριβα extraits μέχρι τα πιο οικονομικά αρώματα «τύπου», οι επιλογές μοιάζουν σχεδόν αμέτρητες. Η υπόσχεση μιας μικρής πολυτέλειας τροφοδοτεί μια ολόκληρη βιομηχανία, από την οποία φαίνεται πως δεν χορταίνουμε ποτέ.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
Ποιος θα συγχωρήσει το Met για την ατολμία του;

Μόδα & Στυλ / Ποιος θα συγχωρήσει το Met για την ατολμία του;

Η υπέρβαση που όλοι περιμέναμε από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης πνίγηκε σε πολιτικές σκοπιμότητες και κακούς χειρισμούς. Ο Τζον Γκαλιάνο δεν θα τιμηθεί το 2027 για το εξαιρετικό του έργο, αλλά ο χαμένος δεν είναι αυτός.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ

σχόλια

1 σχόλια