Boύτσης: "Αθλιότητες τα περί σύλληψης του γιού μου"

Boύτσης: "Αθλιότητες τα περί σύλληψης του γιού μου" Facebook Twitter
23

 

Για αθλιότητες κάνει λόγο ο βουλευτής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος σε πληροφορίες από αστυνομικές πηγές περί συλλήψεως του γιου του Γιώργου Βογιατζή Βούτση, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στη Βίλα Αμαλία.

Ο Νίκος Βούτσης διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες αυτές και συμπληρώνει πως όχι μόνο συνελήφθη αλλά δεν ήταν καν στο επεισόδιο.

Όπως προκύπτει από τη δημοσιογραφική έρευνα στη ΓΑΔΑ, συγκεκριμένος αστυνομικός είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ ότι ο Γιώργος Βογιατζής Βούτσης είχε συλληφθεί. Η πληροφορία αυτή διαψεύστηκε στη συνέχεια και από ανώτερα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αφήνοντας άναυδους τους αρμόδιους δημοσιογράφους του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Νωρίτερα, είχαμε μεταδώσει πως το IEFIMERIDA επικαλούνταν πληροφορίες περί της σύλληψης του Γ. Βογιατζή Βούτση. To σάιτ έγραψε ότι ο κ. Βούτσης ήταν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΜΕΓΚΑ όταν το έμαθε και αποχώρησε εσπευσμένα από το κανάλι.  

--

Ο Γιώργος Βογιατζής-Βούτσης είναι γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είχε συλληφθεί το 2007 για ληστεία σε τράπεζα στου Γκύζη. Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και αφέθηκε πρόσφατα ελεύθερος με όρους.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του το 2009, ο πατέρας του Νίκος Βούτσης είχε πει μεταξύ άλλων στην κατάθεση του: «Δεν εγκρίνω, αλλά σέβομαι τις επιλογές του παιδιού μου και προσπαθώ να τις ερμηνεύσω…Υπάρχει το στοιχείο επιρροής από την οικογένεια. Επιρροής που αισθάνομαι ότι έχω και εγώ την ευθύνη που δεν ήταν τόσο βαθιά ώστε να αποτρέψει αυτή την οριακή επιλογή που έκανε» .

Ελλάδα
23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ