Έξαλλη η Χρυσοβελώνη με τον ΣΚΑΪ - Προειδοποιεί πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Έξαλλη η Χρυσοβελώνη με τον ΣΚΑΪ - Προειδοποιεί πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ
23

Προκαλώ όσους έχουν την ευθύνη για το ψευδές και ανυπόστατο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο αποψινό κεντρικό δελτίο των 21:00, ότι δήθεν «έχω την κόρη μου στο γραφείο του κ. Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας», να επιδείξουν το υποτιθέμενο ΦΕΚ διορισμού της, ή όποιο άλλο έγγραφο απ' το οποίο να τεκμαίρεται ότι διορίστηκε ή εργάζεται στο γραφείο του ΥΕΘΑ» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Όσο για τη «γραμματέα μου», όπως ατυχώς αναφέρθηκε, πρόκειται για την πρώην επιστημονική συνεργάτιδά μου, η οποία δεν απασχολείται πλέον στο πολιτικό γραφείο μου στο Βόλο.»


«Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αν ο ΣΚΑΪ δεν προβεί στην επιβεβλημένη επανόρθωση, σε ό,τι με αφορά, το λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη» καταλήγει στην δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.Σημειώνεται πως στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε πως η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ "έχει την κόρη της και τη γραμματέα της στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ".

23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM