Ο Γιώργος θετικός στην πρόσκληση της Φώφης

Ο Γιώργος θετικός στην πρόσκληση της Φώφης Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Στην κοπή της πίτας του ΚΗΔΙΣΟ παραβρέθηκε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου σε πολυχώρο στην Πειραιώς. Ο πρόεδρος του κινήματος δήλωσε θετικός στην πρόταση-πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά για διεργασίες στο χώρο του κέντρου. Ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι πρέπει «να διαδραματίσουμε ρόλο για την ενότητα του ευρύτερου χώρου με προοδευτικό πρόσημο» και πρόσθεσε  ότι το ΚΙΔΗΣΟ θα συμβάλλει για μια προοδευτική αλλαγή στην Ελλάδα ισότιμα και χωρίς προαπαιτούμενα.

Όπως είπε, δεν αρκεί η συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά είναι απαραίτητη η συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων και η συζήτηση θα πρέπει να στοχεύει σ’ ένα πολιτικό πλαίσιο.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πεταλωτής,ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Χάρης Καστανίδης και ο Φίλιππος Σαχινίδης. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι που κόπηκε προς τιμή της νέας γενιάς.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM