Θεσπρωτία: Γιαγιά περνάει μέσα από γήπεδο και διακόπτει αγώνα :)

Θεσπρωτία: Γιαγιά περνάει μέσα από γήπεδο και διακόπτει αγώνα :) Facebook Twitter
3

Το γύρο του διαδικτύου κάνει video από ποδοσφαιρικό παιχνίδι στη Θεσπρωτία, στο πλαίσιο παιδικού πρωταθλήματος. Το video δείχνει μια γιαγιά να περνάει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου και τον Αστέρα Παραποτάμου.

Η μαυροφορεμένη γιαγιά που προχωρά με άνεση στο γήπεδο με τη βοήθεια του μπαστουνιού, ανάγκασε το διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι, μέχρι να ολοκληρωθεί η πορεία της επί του αγωνιστικού χώρου.

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM