Άγρια δολοφονημένες βρέθηκαν δυο ηλικιωμένες στην Ξάνθη

Άγρια δολοφονημένες βρέθηκαν δυο ηλικιωμένες στην Ξάνθη Facebook Twitter
2

Δύο ηλικιωμένες αδελφές βρέθηκαν δολοφονημένες στο σπίτι τους σε χωριό της Ξάνθης τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το thrakitoday, τις δύο αδελφές δολοφόνησαν ληστές που μπήκαν  από το παράθυρο της διώροφης κατοικίας, στα Κομνηνά, όπου διέμεναν.

Η μία εκ των ηλικιωμένων βρέθηκε δεμένη στο κρεβάτι της ενώ η άλλη στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η διπλή αυτή δολοφονία έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά τη φρικιαστική δολοφονία στην Ξάνθη, της 33χρονης στην είσοδο του πατρικού της σπιτιού.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 53ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΑΥΜΑ

Ελλάδα / Καταγγελία στη Θεσσαλονίκη: 53χρονη λέει ότι υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια εξέτασης - «Ούρλιαζα από τον πόνο»

Η γυναίκα προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας ότι υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού, κατά τη διάρκεια ειδικής γυναικολογικής εξέτασης, σε νοσοκομείο
THE LIFO TEAM