Πολλοί περισσότεροι από όσοι φαντάζεστε κάνουν σεξ στα γυμναστήρια

Πολλοί περισσότεροι από όσοι φαντάζεστε κάνουν σεξ στα γυμναστήρια Facebook Twitter
3

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα από την εταιρεία που πουλάει sex toys, Ann Summers, περίπου το μισό του πληθυσμού Βρετανών ανδρών και γυναικών πηγαίνει στο γυμναστήριο για κάτι άλλο εκτός  από την άθληση και τις ασκήσεις. Από τους 2.000 ενήλικες που ερωτήθηκαν, το 25% πετυχαίνει στην αποστολή του. Το 10% παίρνουν μαζί τους προφυλακτικά στο γυμναστήριο με στόχο το σεξ. Το 47% που πετυχαίνουν τελικά να κάνουν σεξ στο γυμναστήριο είναι γυναίκες. Και υπάρχουν και τα κατάλληλα όργανα που τις βοηθούν στο παιχνίδι της σαγήνης, όπως το ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής πάνω στο οποίο οι γλουτοί  κινούνται χορευτικά. Οι άντρες προτιμούν τα βάρη.

 

Βέβαια δεν αρκούν αυτά. Το σεξ στο γυμναστήριο άρχισε να ανθεί μετα την έκρηξη των apps. Xωρίς να εκτίθεσαι (ότι τα ρίχνεις σε κάποιον δίπλα σου), δίνεις το σήμα μέσω της οικείας σου εφορμογής. Πάνω από το 80% του κόσμου που κάνει σεξ στο γυμναστήριο χρησιμοποιεί μια εφαρμογή στο κινητό του για να το κάνει. Το 49% είναι straight, το 31% γκέι και οι υπόλοιποι είναι bisexual. Και το άλλο 20% απλά τυχερό!

 

Δεν είναι τυχαίο ότι στα περισσότερα σάιτς πορνό, υπάρχει πια ειδική κατηγορία "Σεξ στο γυμναστήριο". Η λαϊκή τέχνη ποτέ δεν έκανε εντελώς του κεφαλιού της -πάντα βασίζεται στις αλήθειες της πραγματικότητας ;)

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή: Κι όμως δεν φοράμε λευκά, όταν θέλουμε να παραμείνουμε δροσεροί στον καύσωνα

Τech & Science / Ανατροπή: Κι όμως δεν φοράμε λευκά, όταν θέλουμε να παραμείνουμε δροσεροί στον καύσωνα

Η επιστήμη απαντά στο τι κάναμε λάθος -τόσα χρόνια- αναφορικά με το χρώμα, το ύφασμα ακόμα και την εφαρμογή των ρούχων μας το καλοκαίρι και στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε δροσεροί
NEWSROOM
ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Τech & Science / ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε αύξηση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη μελέτη της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας
NEWSROOM
Κάποιοι influencers δηλώνουν πως τα αντηλιακά προκαλούν καρκίνο. Κάνουν λάθος

Υγεία & Σώμα / Κάποιοι influencers δηλώνουν πως τα αντηλιακά προκαλούν καρκίνο. Κάνουν λάθος

Η επικίνδυνη θεωρία συνωμοσίας που ακολουθούν κάποιοι trendsetters της ευεξίας, προβάλλοντας τις φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του ήλιου ως λόγο για να παραλείψετε το αντηλιακό φέτος το καλοκαίρι.
THE LIFO TEAM
Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών δημιουργεί Κέντρο Αριστείας για τον Καρκίνο

Υγεία & Σώμα / Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών δημιουργεί Κέντρο Αριστείας για τον καρκίνο

Ο νέος πρόεδρος και διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καταγράφει τις δράσεις του ιδρύματος στον τομέα της υγείας, ειδικότερα στην Ογκολογία.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας διεκδικεί καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα

Υγεία & Σώμα / Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας διεκδικεί καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα

Η νέα πρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας, Βάσω-Ραφαέλα Βακουφτσή, μιλά για τα ζητήματα που αφορούν την πρόληψη των χρόνιων παθήσεων, την ψυχοσωματική υγεία των ασθενών και τα δικαιώματά τους.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Μιλάμε ανοιχτά για τη σεξουαλική ζωή των ασθενών με πολλαπλή σκλήρυνση

Υγεία & Σώμα / Η σεξουαλική ζωή των ασθενών με πολλαπλή σκλήρυνση

Η Μόιρα Τζίτζικα, ειδική σύμβουλος ΑμεΑ και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση, μας ενημερώνει για ένα θέμα που, παρότι αποτελεί αυτονόητο δικαίωμα για όλους, παραμένει ταμπού.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ

σχόλια

3 σχόλια