Aντιδράσεις για πολωνικό περιοδικό που ντύνει τη Μέρκελ Χίτλερ

Aντιδράσεις για πολωνικό περιοδικό που ντύνει τη Μέρκελ Χίτλερ Facebook Twitter
1

Περιοδικό της Πολωνίας προκαλεί αντιδράσεις, καθώς στο εξώφυλλο απεικονίζει την Άνκελα Μέρκελ αλλά και άλλους ιθύνοντες της Ε.Ε. ως ναζιστές που συσκέπτονται για να αποφασίσουν την κατοχή της χώρας τους.

Το εξώφυλλο του περιοδικού  Wprost είναι αποτέλεσμα της έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ Βερολίνου και Βαρσοβίας με αφορμή την προσπάθεια της συντηρητικής κυβέρνησης να συγκεντρώσει με διάφορους τρόπους την εξουσία, υποβαθμίζοντας ακόμη και την παρεμβατική ικανότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας.

Στο εξώφυλλο η Μέρκελ εμφανίζεται με ναζιστική στολή και μαζί με τους, Γιούνκερ, Σουλτς, Έτινγκερ και Φερχόφστατ μελετούν  έναν στρατιωτικό χάρτη. Ο τίτλος είναι: "Θέλουν να ξανακατακτήσουν την Πολωνία".

Οι ευρωπαίοι απειλούν με κυρώσεις την συντηρητική κυβέρνηση μετά τις ενέργειες της αυτές που έχουν προκαλέσει και διαδηλώσεις σε πολωνικές πόλεις.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αρνηθήκαμε να γίνουμε συνένοχοι»: Πρώην στέλεχος του «60 Minutes» καταγγέλλει πιέσεις στο CBS

TV & Media / «Αρνηθήκαμε να γίνουμε συνένοχοι»: Πρώην στέλεχος του «60 Minutes» καταγγέλλει πιέσεις στο CBS

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας εποχής του ιστορικού προγράμματος, ο πρώην διευθυντής σύνταξης Γκάι Καμπανίλε περιγράφει μια σύγκρουση για το ποιος ελέγχει τη δημοσιογραφία του CBS.
THE LIFO TEAM
Το South Park μετονομάζεται σε «South America» για τη νέα σεζόν

TV & Media / Το South Park μετονομάζεται σε «South America» - Η σατιρική σειρά τρολάρει ξανά τον Τραμπ

Με μια νέα καυστική ανακοίνωση, οι δημιουργοί του South Park βαφτίζουν τη σειρά «SOUTH AMERICA», σατιρίζοντας την εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με τις μετονομασίες γεωγραφικών περιοχών σε «America»
THE LIFO TEAM
Μια κούκλα μιλά για σεξ μέσα στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουκρανίας

TV & Media / Μια κούκλα μιλά για σεξ μέσα στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουκρανίας

Μια κούκλα, μια εθνική βιβλιοθήκη και οι ερωτήσεις για το σεξ που συνήθως μένουν εκτός τηλεόρασης. Το «The First Time» είναι η νέα ουκρανική σειρά που φέρνει μαζί χιούμορ, σώμα, σχέσεις και σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM
Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια ξαναρωτά: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Πολιτική / Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια θέτει ξανά το ερώτημα: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Η αθώωση του Γιόργκεν Φένεκ στη Μάλτα προκαλεί νέα οργή και ξαναφέρνει στο κέντρο την υπόθεση της δολοφονημένης δημοσιογράφου ως σύμβολο για την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη.
THE LIFO TEAM