Ο Πατούλης εξοργίστηκε με αυτό το σατιρικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα και τους πάει στα δικαστήρια

Ο Πατούλης εξοργίστηκε με αυτό το σατιρικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα και τους πάει στα δικαστήρια Facebook Twitter
29

Οργισμένος είναι ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με το χθεσινοβραδινό σκετς της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» το οποίο σατίριζε τον ίδιο και τη σύζυγο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κος Πατούλης ανακοινώνει πως προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και επιτίθεται στους παρουσιαστές της εκπομπής που είχαν μεταμφιεστεί για το χιουμοριστικό βίντεο. "Αν θέλουν οι κ.κ. Κανάκης και Σερβετάς να κάνουν πλάκα με τη δική τους ερωτική ζωή μέσα από την εκπομπή τους, είναι δικαίωμά τους. Δεν τους δίνει όμως κανένας το δικαίωμα να ασχημονούν σε βάρος της δικής μου οικογένειας." αναφέρει στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ;


Τις τελευταίες ημέρες βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας δημοσιότητας που δεν έχει ως σημείο αναφοράς την πολιτική, επιστημονική ή κοινωνική μου δραστηριότητα, αλλά την ίδια την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή. Τις προηγούμενες ημέρες και με αφορμή την ανάρτηση στο facebook, μιας οικογενειακής μου φωτογραφίας, διαχειρίσθηκα με αυστηρότητα τα ελάχιστα κακόβουλα σχόλια που στρέφονταν σε βάρος αγαπημένων μου προσώπων , όπως είναι η μητέρα μου. Και με χιούμορ τα περισσότερα σχόλια, που αφορούσαν στη διακόσμηση του σπιτιού μου.


Μετά, όμως, τη χθεσινή προβολή ενός χυδαιότατου και, δήθεν, σατιρικού σκετς, στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ –ΑΡΒΥΛΑ» του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤΕΝΝΑ», επιχειρήθηκε με χυδαίο και απροκάλυπτο τρόπο, η βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου, ως οικογενειάρχη, επιστήμονα και συμμετέχοντα στα πολιτικά δρώμενα, αλλά και της οικογενείας μου, και για το λόγο αυτό, είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω διαφορετικά.


Ήταν χυδαία, απροκάλυπτη και απαράδεκτη, «η πρωτοβουλία» του παραγωγού της εκπομπής (αλλά και ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων και beach bars), να αφιερώσει τόσο «δημιουργικό χρόνο» για να με συκοφαντήσει με τόσο χυδαίο τρόπο, κάτω από τον μανδύα της, δήθεν, «σατιρικής δράσης του» με θέματα της επικαιρότητας.


Όμως, δεν θυμάμαι να έχει πράξει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, δηλαδή να έχει σχεδιάσει ολόκληρο σκετς, στο οποίο να συμμετέχει, μάλιστα, και η μπάντα ενός Δήμου. Το χειρότερο όλων, η σεναριακή του διαστροφή ήταν τέτοια που «έφτασε μέχρι και την κρεβατοκάμαρά μου», ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας και «κανιβαλισμού».


Αν θέλουν οι κ.κ. Κανάκης και Σερβετάς να κάνουν πλάκα με τη δική τους ερωτική ζωή μέσα από την εκπομπή τους, είναι δικαίωμά τους. Δεν τους δίνει όμως κανένας το δικαίωμα να ασχημονούν σε βάρος της δικής μου οικογένειας.


Δεν πρέπει και δεν θα τους επιτρέψω, για να πλουτίσουν αυτοί σήμερα, εφευρίσκοντας και υλοποιώντας χυδαίες και διαστροφικές τους τηλεοπτικές συμπεριφορές, με αποκλειστικό σκοπό τους τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, να γίνει αύριο το δικό μου παιδί θύμα σχολικού εκφοβισμού.


Για να μην μπορεί ο κάθε να ασχημονούν σε βάρος κοινωνικά και πολιτικά καταξιωμένων ανθρώπων, που ό,τι έχουν κερδίσει στη ζωή τους, το έχουν κερδίσει με κόπο και προσπάθεια, εξετάζεται η άμεση προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη.


Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω με προσφυγή στη Δικαιοσύνη ένα τέτοιο ζήτημα, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος, για να αντιμετωπίσεις την απροκάλυπτη αλητεία και την απροκάλυπτη χυδαιότητα.


Είμαι βέβαιος ότι δεν είναι τυχαία η προσωπική επίθεση που δέχομαι τις τελευταίες ημέρες. Έχει και κέντρο και εκτελεστικά όργανα.


Γνωρίζω ότι έχω γίνει ενοχλητικός σε πολλούς. Ιδίως σε όσους ενοχλούνται με τις απόψεις και τις πρωτοβουλίες ανθρώπων αυτοδημιούργητων, όπως είμαι εγώ. Γνωρίζω καλά πως υπάρχουν συμφέροντα που δεν επιθυμούν να διαθέτει η Αυτοδιοίκηση ισχυρή φωνή και παρουσία στις κέντρα λήψης των αποφάσεων , που αφορούν στο μέλλον της Πατρίδας μας. Ενοχλούνται πολλοί, όταν αναδεικνύω τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά χιλιάδες συνάνθρωποί μας, που έρχονται αντιμέτωποι με ένα διαλυμένο Σύστημα Υγείας. Δεν επιθυμούν να διεκδικούν διακρίσεις κι αξιώματα σε δημόσιο επίπεδο, πρόσωπα αυτοδημιούργητα, που δεν ανήκουν «στον δικό τους κλειστό κύκλο».


Ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση, πως η εποχή που «οι αρβύλες» στέκονταν εμπόδιο στην ελεύθερη έκφραση των ανθρώπων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Επιστρέφω τη λάσπη και τη χυδαιότητα στους εμπνευστές των χυδαίων και στοχευμένων, «σκέτς».

Το επίμαχο σκετς από τη χθεσινή εκπομπή:

Πολιτισμός
29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Ρώμη αποκαλύπτονται γυμνοί θεοί που μοναχές είχαν κρύψει κάτω από σοβά για 300 χρόνια

Πολιτισμός / Στη Ρώμη αποκαλύπτονται γυμνοί θεοί που μοναχές είχαν κρύψει κάτω από σοβά για 300 χρόνια

Συντηρητές στη Villa Silvestri Rivaldi, δίπλα στο Κολοσσαίο, φέρνουν ξανά στο φως αναγεννησιακές τοιχογραφίες που καλύφθηκαν τον 17ο αιώνα επειδή οι γυμνές μυθολογικές μορφές θεωρήθηκαν προσβλητικές
THE LIFO TEAM
Σε ναυάγιο 2.100 ετών βρέθηκαν τα πολυτελή κεραμικά της αρχαίας Ρώσου που μνημονεύει ο Κικέρων

Πολιτισμός / Σε ναυάγιο 2.100 ετών βρέθηκαν τα πολυτελή κεραμικά της αρχαίας Ρώσου που μνημονεύει ο Κικέρων

Σε εμπορικό ναυάγιο στα ανοιχτά της Αττάλειας εντοπίστηκε μεγάλο φορτίο επιτραπέζιας κεραμικής που συνδέεται με την αρχαία Ρώσο, τόπο παραγωγής σκευών που αναφέρει και ο Κικέρων σε επιστολή του το 50 π.Χ.
THE LIFO TEAM
Το Μουσείο Τέχνης του Μιλγουόκι επιστρέφει δύο έργα του σκλαβωμένου καλλιτέχνη Ντέιβιντ Ντρέικ στους απογόνους του

Πολιτισμός / Δύο αγγεία του Ντέιβιντ Ντρέικ επιστρέφουν στους απογόνους του σχεδόν δύο αιώνες μετά

Ο σκλαβωμένος κεραμίστας υπέγραφε τα έργα του «Dave» και χάραζε πάνω τους στίχους σε μια εποχή που η εκμάθηση ανάγνωσης και γραφής απαγορευόταν στους σκλαβωμένους ανθρώπους.
THE LIFO TEAM
Η Τέιλορ Σουίφτ ξεπέρασε τη Μπιγιονσέ στα VMAs και έκανε πρεμιέρα στο «Patient Zero»

Πολιτισμός / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεπέρασε τη Μπιγιονσέ στα VMAs και έκανε πρεμιέρα στο «Patient Zero»

Η Τέιλορ Σουίφτ παρέλαβε το πρώτο Artist Director Honors, έγινε η πιο πολυβραβευμένη καλλιτέχνις στην ιστορία των VMAs και παρουσίασε το νέο βίντεο που σκηνοθέτησε η ίδια, με τους Ντακότα Τζόνσον και Κόλιν Φάρελ
THE LIFO TEAM
Ο Μάικ Λι σάρωσε στο Σαν Σεμπαστιάν: Χρυσό Κοχύλι και τρία βραβεία για το «Tender Loving Care»

Πολιτισμός / Ο Μάικ Λι σάρωσε στο Σαν Σεμπαστιάν: Χρυσό Κοχύλι και τρία βραβεία για το «Tender Loving Care»

Με το «Tender Loving Care», μια ιστορία για κοινωνικούς λειτουργούς, γηρασμένους γονείς και την εξάντληση της φροντίδας, ο Μάικ Λι κυριάρχησε στο 74ο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.
THE LIFO TEAM
Meta και YouTube κάνουν πίσω και εγκρίνουν τελικά τις διαφημίσεις για το «Musk»

Τech & Science / Meta και YouTube κάνουν πίσω και εγκρίνουν τελικά τις διαφημίσεις για το «Musk»

Οι δύο πλατφόρμες ανέτρεψαν τις αρχικές αποφάσεις τους για την πληρωμένη καμπάνια του ντοκιμαντέρ του Άλεξ Γκίμπνεϊ. Η Meta παραδέχτηκε ότι έγινε λάθος, ενώ το YouTube ενέκρινε το trailer μετά από επανεξέταση.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Ελένη Προκοπίου, η χορεύτρια και ηθοποιός του ελληνικού σινεμά των ’60s

Πολιτισμός / Πέθανε η Ελένη Προκοπίου, η χορεύτρια και ηθοποιός του ελληνικού σινεμά των ’60s

Από τις «Μικρές Αφροδίτες» και το «Ραντεβού στον Αέρα» μέχρι το περίφημο χορευτικό δίδυμο με τον Βαγγέλη Σειληνό, η Ελένη Προκοπίου υπήρξε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσίες μιας ολόκληρης εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.
THE LIFO TEAM
«NAZA»: Ο Νετανιάχου το παρομοίασε με «εκτόξευση δεκάδων βαλλιστικών πυραύλων» — οι δημιουργοί απαντούν

Πολιτισμός / «NAZA»: Ο Νετανιάχου το παρομοίασε με «εκτόξευση δεκάδων βαλλιστικών πυραύλων» — οι δημιουργοί απαντούν

Οι Γιουβάλ Άμπραχαμ και Ρέιτσελ Ζορ υπερασπίστηκαν το ντοκιμαντέρ τους στο New York Film Festival, ενώ στο Ισραήλ συνεχίζονται οι πιέσεις για αφαίρεση της υπηκοότητάς τους.
THE LIFO TEAM
Ο Robert Del Naja των Massive Attack συνελήφθη ξανά για στήριξη στην Palestine Action

Πολιτισμός / Ο Robert Del Naja των Massive Attack συνελήφθη ξανά για στήριξη στην Palestine Action

Δεύτερη σύλληψη μέσα σε λίγους μήνες για τον Ρόμπερτ Ντελ Νάγια των Massive Attack, αυτή τη φορά στο Λίβερπουλ. Την επόμενη ημέρα, οι συλλήψεις διαδηλωτών έξω από το συνέδριο των Εργατικών ξεπέρασαν τις 50.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια