Κοζάνη: Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη αγνοούμενη -Συνελήφθη ο σύζυγός της

Κοζάνη: Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη αγνοούμενη -Συνελήφθη ο σύζυγός της Facebook Twitter
3

Νεκρή σε χωράφι εντοπίστηκε η 37χρονη Ανθή Λινάρδου, μητέρα τριών παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της γυναίκας και συνέλαβε το σύζυγο της για τη δολοφονία της.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος δολοφόνησε την 37χρονη την Κυριακή, την ημέρα δηλαδή που είχε πάει στην ΕΛΑΣ για να δηλώσει την εξαφάνιση της.

 

Στη συνέχεια την έθαψε στο χωράφι και πέρασε με φρέζα το σημείο για να εξαφανίσει τα σημάδια της ταφής. Το φρεζάρισμα του χωραφιού ήταν που κίνησε και τις υποψίες της αστυνομίας.

Οι άνδρες της ασφάλειας με την παρουσία εισαγγελέα και ειδικό εξοπλισμό έψαξαν τόσο το σπίτι, όσο και τα χωράφια και εντόπισαν τελικά το πτώμα.

Όταν ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος ρωτήθηκε γιατί τη σκότωσε, είπε ότι τσακωνόταν συχνά μαζί της και ότι του μετέφεραν πώς η γυναίκα μάλλον είχε εξωσυζυγική σχέση. Πριν αποκαλυφθεί η δολοφονία είχε πει στην αστυνομία ότι η 37χρονη είχε βγει για ποτό και δεν γύρισε ποτέ, ενώ ο πατέρας του έλεγε ότι έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε το Βελβεντό.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM