Ο Πατούλης εξοργίστηκε με αυτό το σατιρικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα και τους πάει στα δικαστήρια

Ο Πατούλης εξοργίστηκε με αυτό το σατιρικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα και τους πάει στα δικαστήρια Facebook Twitter
29

Οργισμένος είναι ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με το χθεσινοβραδινό σκετς της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» το οποίο σατίριζε τον ίδιο και τη σύζυγο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κος Πατούλης ανακοινώνει πως προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και επιτίθεται στους παρουσιαστές της εκπομπής που είχαν μεταμφιεστεί για το χιουμοριστικό βίντεο. "Αν θέλουν οι κ.κ. Κανάκης και Σερβετάς να κάνουν πλάκα με τη δική τους ερωτική ζωή μέσα από την εκπομπή τους, είναι δικαίωμά τους. Δεν τους δίνει όμως κανένας το δικαίωμα να ασχημονούν σε βάρος της δικής μου οικογένειας." αναφέρει στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ;


Τις τελευταίες ημέρες βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας δημοσιότητας που δεν έχει ως σημείο αναφοράς την πολιτική, επιστημονική ή κοινωνική μου δραστηριότητα, αλλά την ίδια την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή. Τις προηγούμενες ημέρες και με αφορμή την ανάρτηση στο facebook, μιας οικογενειακής μου φωτογραφίας, διαχειρίσθηκα με αυστηρότητα τα ελάχιστα κακόβουλα σχόλια που στρέφονταν σε βάρος αγαπημένων μου προσώπων , όπως είναι η μητέρα μου. Και με χιούμορ τα περισσότερα σχόλια, που αφορούσαν στη διακόσμηση του σπιτιού μου.


Μετά, όμως, τη χθεσινή προβολή ενός χυδαιότατου και, δήθεν, σατιρικού σκετς, στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ –ΑΡΒΥΛΑ» του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤΕΝΝΑ», επιχειρήθηκε με χυδαίο και απροκάλυπτο τρόπο, η βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου, ως οικογενειάρχη, επιστήμονα και συμμετέχοντα στα πολιτικά δρώμενα, αλλά και της οικογενείας μου, και για το λόγο αυτό, είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω διαφορετικά.


Ήταν χυδαία, απροκάλυπτη και απαράδεκτη, «η πρωτοβουλία» του παραγωγού της εκπομπής (αλλά και ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων και beach bars), να αφιερώσει τόσο «δημιουργικό χρόνο» για να με συκοφαντήσει με τόσο χυδαίο τρόπο, κάτω από τον μανδύα της, δήθεν, «σατιρικής δράσης του» με θέματα της επικαιρότητας.


Όμως, δεν θυμάμαι να έχει πράξει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, δηλαδή να έχει σχεδιάσει ολόκληρο σκετς, στο οποίο να συμμετέχει, μάλιστα, και η μπάντα ενός Δήμου. Το χειρότερο όλων, η σεναριακή του διαστροφή ήταν τέτοια που «έφτασε μέχρι και την κρεβατοκάμαρά μου», ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας και «κανιβαλισμού».


Αν θέλουν οι κ.κ. Κανάκης και Σερβετάς να κάνουν πλάκα με τη δική τους ερωτική ζωή μέσα από την εκπομπή τους, είναι δικαίωμά τους. Δεν τους δίνει όμως κανένας το δικαίωμα να ασχημονούν σε βάρος της δικής μου οικογένειας.


Δεν πρέπει και δεν θα τους επιτρέψω, για να πλουτίσουν αυτοί σήμερα, εφευρίσκοντας και υλοποιώντας χυδαίες και διαστροφικές τους τηλεοπτικές συμπεριφορές, με αποκλειστικό σκοπό τους τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, να γίνει αύριο το δικό μου παιδί θύμα σχολικού εκφοβισμού.


Για να μην μπορεί ο κάθε να ασχημονούν σε βάρος κοινωνικά και πολιτικά καταξιωμένων ανθρώπων, που ό,τι έχουν κερδίσει στη ζωή τους, το έχουν κερδίσει με κόπο και προσπάθεια, εξετάζεται η άμεση προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη.


Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω με προσφυγή στη Δικαιοσύνη ένα τέτοιο ζήτημα, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος, για να αντιμετωπίσεις την απροκάλυπτη αλητεία και την απροκάλυπτη χυδαιότητα.


Είμαι βέβαιος ότι δεν είναι τυχαία η προσωπική επίθεση που δέχομαι τις τελευταίες ημέρες. Έχει και κέντρο και εκτελεστικά όργανα.


Γνωρίζω ότι έχω γίνει ενοχλητικός σε πολλούς. Ιδίως σε όσους ενοχλούνται με τις απόψεις και τις πρωτοβουλίες ανθρώπων αυτοδημιούργητων, όπως είμαι εγώ. Γνωρίζω καλά πως υπάρχουν συμφέροντα που δεν επιθυμούν να διαθέτει η Αυτοδιοίκηση ισχυρή φωνή και παρουσία στις κέντρα λήψης των αποφάσεων , που αφορούν στο μέλλον της Πατρίδας μας. Ενοχλούνται πολλοί, όταν αναδεικνύω τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά χιλιάδες συνάνθρωποί μας, που έρχονται αντιμέτωποι με ένα διαλυμένο Σύστημα Υγείας. Δεν επιθυμούν να διεκδικούν διακρίσεις κι αξιώματα σε δημόσιο επίπεδο, πρόσωπα αυτοδημιούργητα, που δεν ανήκουν «στον δικό τους κλειστό κύκλο».


Ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση, πως η εποχή που «οι αρβύλες» στέκονταν εμπόδιο στην ελεύθερη έκφραση των ανθρώπων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Επιστρέφω τη λάσπη και τη χυδαιότητα στους εμπνευστές των χυδαίων και στοχευμένων, «σκέτς».

Το επίμαχο σκετς από τη χθεσινή εκπομπή:

Πολιτισμός
29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βυζαντινό ναυάγιο στην Κροατία που έκρυβε χρυσό, σμαράγδια και έναν άγνωστο αξιωματούχο

Πολιτισμός / Χρυσός στον βυθό της Κροατίας: το βυζαντινό ναυάγιο που αλλάζει την εικόνα της Αδριατικής

Μετά από χρόνια υποβρύχιας έρευνας, το βυζαντινό ναυάγιο του Μλιετ αποκαλύπτει χρυσές πόρπες, νομίσματα και ένα δαχτυλίδι που δείχνουν πως στην Αδριατική δεν ταξίδευαν μόνο εμπορεύματα, αλλά και αυτοκρατορική ισχύς.
THE LIFO TEAM
Το γκέι διήγημα του Άλαν Τιούρινγκ που αλλάζει την εικόνα του

Πολιτισμός / Το γκέι διήγημα του Άλαν Τούρινγκ που αλλάζει την εικόνα του

Λίγο μετά την καταδίκη του για ομοφυλοφιλία, ο Άλαν Τούρινγκ έγραψε ένα γκέι διήγημα γεμάτο φλερτ, αμηχανία και επιθυμία. Τώρα διαβάζεται για πρώτη φορά ολόκληρο και αλλάζει την εικόνα του.
THE LIFO TEAM
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολιτισμός / Μια σύγχρονη θεατρική σκηνή γεννιέται στην Πειραιώς 260

Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε πως με τον μετασχηματισμό του βιομηχανικού κελύφους του π. Εργοστασίου Τσαούσογλου, θα διατηρήθει και θα αναδειχθεί η αυθεντικότητα και ο ιστορικός του χαρακτήρας
THE LIFO TEAM
Ο Σαλμάν Ρούσντι αντίκρισε ξανά στο δικαστήριο τον άνθρωπο που τον τύφλωσε

Πολιτισμός / Ο Σαλμάν Ρούσντι αντίκρισε ξανά στο δικαστήριο τον άνθρωπο που τον τύφλωσε

Ο Ρούσντι βρέθηκε ξανά απέναντι στον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε. Όταν η υπεράσπιση προσπάθησε να βάλει στο εδώλιο τους Σατανικούς Στίχους, εκείνος απάντησε: δεν δικάζεται το βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου ζήτησε από συγγραφείς να σβήσουν κριτική για τη διαφορετικότητα

Πολιτισμός / Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου ζήτησε από συγγραφείς να σβήσουν κριτική για τη διαφορετικότητα

Ο συνιδρυτής του φεστιβάλ παιδικού βιβλίου του Μπαθ ζήτησε από συγγραφείς που κατήγγειλαν την έλλειψη ΛΟΑΤΚΙ+ διαφορετικότητας στο πρόγραμμα να σβήσουν τα σχόλιά τους από τα social media.
THE LIFO TEAM
Η Βενετία γύρισε την πλάτη στα στούντιο όχι όμως στην ανδροκρατία

Πολιτισμός / Μπόιλ, Χέρτσογκ, ΜακΝτόνα και μόλις μία γυναίκα: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βενετίας

Η Βενετία επιστρέφει στο σινεμά των δημιουργών με ταινίες για τον Μέρντοχ, τον Μασκ και τις νέες μορφές εξουσίας. Αλλά στις 20 ταινίες του διαγωνιστικού υπάρχει μόνο μία σκηνοθέτιδα.
THE LIFO TEAM
Η Ελλάδα που ονειρεύτηκαν οι ξένοι συγγραφείς και η χώρα που τους διέψευσε

Πολιτισμός / Η Ελλάδα που ονειρεύτηκαν οι ξένοι συγγραφείς και η χώρα που τους διέψευσε

Μια νέα γαλλική ανθολογία βάζει τον Σατομπριάν, τη Βιρτζίνια Γουλφ, τον Χένρι Μίλερ και τον Λόρενς Ντάρελ να ταξιδεύουν ξανά στην Ελλάδα του μύθου, του φωτός και της διάψευσης, όχι στην καρτ-ποστάλ εκδοχή της, αλλά στη χώρα που τους ξέφυγε.
THE LIFO TEAM
Το ισπανικό μοναστήρι που ξαναβρήκε το χαμένο μεσαιωνικό του πρόσωπο

Πολιτισμός / Το ισπανικό μοναστήρι που ξαναβρήκε το χαμένο μεσαιωνικό του πρόσωπο

Στην Παλένθια, κιονόκρανα και ρομανικά θραύσματα από το χαμένο περιστύλιο του San Zoilo εκτίθενται για πρώτη φορά. Κάτω από το αναγεννησιακό μοναστήρι, μια σχεδόν εξαφανισμένη μεσαιωνική Ευρώπη επιστρέφει σε κομμάτια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια