ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2016 | 03:03

.

Είμαι 14 χρονών και πάω Δευτέρα γυμνασίου και πολλά παιδιά με κοροϊδεύουν για την εμφάνιση μου.Δεν είμαι χοντρή αλλά με κοροϊδεύουν για το πρόσωπο μου.με κοροϊδεύουν μέσω μίας ιστοσελίδας και δεν εννοώ το Facebook γράφουν στη κολλητή μου ότι δεν της αξίζω και ότι αυτή είναι θεά και πολλά άλλα...αυτά τα γράφουν ανώνυμα δεν με έχουν κοροϊδέψει μπροστά μου.λοιπόν όσο αηδιαστικό κι αν ακούγεται είχα μια ελιά στο φρύδι μου και φενοταν αρκετά...πρόσφατα έκανα χειρουργείο και την αφαίρεσα γιατί δεν μου άρεσε αλλά και επειδή με κοροϊδεύουν...αύριο είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές των χριστουγεννων και φοβάμαι ότι θα με κράξουν πιο πολύ από ποτέ...
3
 
 
 
 
σχόλια
Μη δίνεις σημασία. Άστους να λένε και χρησιμοποίησε την εμπειρία για να γίνεις πιο δυνατή.Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι bullies έχουν πάντα προσωπικά προβλήματα και βγάζουν το θυμό τους και το κόμπλεξ τους στους άλλους. Και τέτοια άτομα δεν τα χρειάζεσαι. Γιαλύπηση είναι...Είναι δύσκολη η ηλικία σου αλλά, ευτυχώς, δεν κρατάει για πάντα. Υπομονή, επιμονή και καλή τύχη!
Κλείσε τα αυτιά σου κ τα μάτια σου , κανε παρέα με άτομα που τους κ σου αρέσουν. Μιλά με τους γονεις σου για το τι νιώθεις. Βάλε στόχους κ πέτυχε τους. Αυτοί π σε κοροϊδεύουν ειναι άχρηστοι πρώτον κ δεύτερον να παν να γα@@@θουν. Μη σε ενδιαφέρει η άποψη τους καθολου. Σόρρυ αλλα τέτοια άτομα με νευριάζουν ειναι για πολλές φάπες ! :)
Αχ καλή μου, τι να σου πώ, πρώτον προφανός και δεν θα επρεπε να μας ενδοιαφέρει τι λένε ή αλλοι- χαιρω πολλη , πολλη δυσκολο θα μου πεις και δικιο θα χεις. Δευτερον μιλά σε κάποιο απ τα παιδιά π ξέρεις ότι θα σε ακούσει .. μιλα στην κολλητη σου. Τρίτον, είδικα σε τέτοιες ιστοσελίδες οι ανθρωποι είναι απλα κακοί , βγάζουν την κακία τους και τέλος, μήν πολλή ακους τούς ανθρώπους που είναι ανώνημοι (η ειρωνεία). Τεταρτον, στο εγυώμαι ερχονταί καλήτερες μέρες. ΜΙΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΙΧΕΙΣ. καλημέρα.. καληνύχτα.. δεν ξερω :)