Μητροπολίτης Κορίνθου: Εύχομαι στον Τσίπρα να παραστεί στα συμβόλαια των παιδιών του

Μητροπολίτης Κορίνθου: Εύχομαι στον Τσίπρα να παραστεί στα συμβόλαια των παιδιών του Facebook Twitter
31

Ευχή στον Πρωθυπουργό να παραστεί στο σύμφωνο συμβίωσης των παιδιών του έδωσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

«Εκφράζω πικρό παράπονο... Είναι δυνατόν να ακούς ολόκληρο πρωθυπουργό να λέει ‘ζητώ συγγνώμη γιατί καθυστερήσαμε; (σ.σ. την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης). Να το λέει επίσημα ο πρωθυπουργός της χώρας μας; Αν του έδινα ως ευχή και του έλεγα 'να σε αξιώσει ο Θεός να παραστείς και στα συμβόλαια των παιδιών σου' τι θα μού έλεγε τότε; ‘με ειρωνεύεσαι; με κατηγορείς; τι μού λες;' πρέπει να σεβόμαστε ορισμένα παραδείγματα και να δίνουμε καλά παραδείγματα, δεν είναι αυτά καλά παραδείγματα. Εκτραχύνουν τον άνθρωπο τέτοιες καταστάσεις» είπε ο Διονύσιος κατά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα «αγάπης».

Ο συγκεκριμένος μητροπολίτης είναι γνωστός για ρατσιστικά και εθνικιστικά παραληρήματα στο παρελθόν.

31

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ελλάδα / Κακοκαιρία στην Κρήτη: Εκτεταμένες καταστροφές σε σπίτια και αυτοκίνητα - Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία

Η κακοκαιρία στην Κρήτη έχει προκαλέσει σωρεία καταστροφών σε σπίτια, υπόγεια και αυτοκίνητα, ενώ στα Ανώγεια η ποσότητα νερού που έπεσε σε δύο ημέρες, ισοδυναμούσε με εκείνη ενός έτους
THE LIFO TEAM