Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter
11

 

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Το όνομά του είναι Adrian De Berardinis. Πιστεύει πως το φαγητό είναι αγάπη και sexy και μαγειρεύει γυμνός. Ο Bear Naked Chef έκανε πρεμιέρα στο ίντερνετ λίγο πριν τα Χριστούγεννα με το πρώτο επεισόδιο μαγειρικής και ένα κοτόπουλο κατσιατόρε το οποίο ετοίμασε φορώντας μόνο την ποδιά του σε μια πολύ όμορφη κουζινα. Το πρώτο βίντεο έκανε θραύση στο Youtube με 200.000 χτυπήματα και πολλούς followers να προστίθενται στη λίστα θαυμαστών των sοcial media. 

Λίγο πριν το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και το δεύτερο βίντεο, μας συστήνεται και μας εξηγεί πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μαγειρική, τι του αρέσει να φτιάχνει στην κουζίνα του, ποια πιάτα είναι sexy, τι να φάμε την Πρωτοχρονιά και γιατί γυμνός...

Μαγειρεύοντας γυμνός

Η μαγειρική όταν είσαι γυμνός απαιτεί χρόνο και προσοχή. Δεν θέλετε να τραυματιστείτε και πρέπει να βάζετε λίγο περισσότερο μαεστρία στην προετοιμασία. Είναι σαν να κάνεις έρωτα. Θέλετε να δώσετε στο πρόσωπο που κάνετε έρωτα την αίσθηση πως υπάρχει μόνο αυτός. Μόνο αυτός κερδίζει το χάδι, την αγάπη και την φροντίδα σας. Αυτό συμβαίνει και με το φαγητό. Επίσης η μαγειρική είναι αφροδισιακή. Το φαγητό και η διαδικασία είναι τόσο σέξι. 

Τι είναι το The Bear-Naked Chef Series;
Οι εκπομπές μαγειρικής είναι όλες συνηθισμένες και πανομοιότυπες. Ίσως γι' αυτό ο κόσμος δεν ενθουσιάζεται να μάθει από αυτές. Αυτή η ανατρεπτική μίνι διαδικτυακή σειρά είναι ένα γυμνό μαγειρικό ταξίδι με πιάτα εύκολα να γίνουν αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένα.

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Υπάρχει σεξουαλικό φαγητό;

Ίσως. Θυμάστε τις 9 ½ εβδομάδες; Φαγητό και μαγειρική αποτελούν μια πολύ σαγηνευτική διαδικασία, οπότε γιατί να μην νιώθεις αντίστοιχα ενώ το βιώνεις; Είναι 'food-porn' συνδυασμένο με ήπια γύμνια. Το να είναι γυμνός μπορεί αν είναι το δόλωμα, αλλά το φαγητό μου είναι νόμιμο! Και οι θεατές απολαμβάνουν μια γιορτή για τα μάτια μαθαίνοντας παράλληλα να μαγειρεύουν κάτι μοναδικά νόστιμο! Ορισμένες γεύσεις στην παλέτα πυροδοτήσουν συγκεκριμένες αισθήσεις. Είναι σκέτη απόλαυση. Οι πιο σέξι τροφές για μένα είναι ο αστακός, το ψητό κοτόπουλο, η σοκολάτα και η καραμέλα.

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Ποιος είναι ο Bear-Naked Chef;

Μεγάλωσα στο Τορόντο του Καναδά και από νωρίς ανέπτυξα το πάθος  μου για τη γαστρονομία και την αυθεντική ιταλική κουζίνα, υπό την καθοδήγηση της μητέρας μου και της γιαγιάς μου. Μέχρι την ηλικία των 11 ετών, είχα μπει κι εργαζόμουν στα εστιατόρια της οικογενείας και τις πιτσαρίες, όπου εξάσκησα και τελειοποίησα τις μαγειρικές μου ικανότητες. Ως εκ τούτου ειδικεύομαι στα εύκολα, τοπικά ιταλικά πιάτα αλλά η εξερεύνηση δεν τελειώνει. Πειραματίζομαι με πολλές άλλες γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο. Η εμπειρία μου στο διάσημο εστιατόριο Frank στη Νέα Υόρκη μου έφερε και το Βραβείο «Best focaccia in NYC».

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Τι να φάμε μετά το λουκούλειο γεύμα της Πρωτοχρονιάς;

Μετά τις διακοπές που είναι μέρες γεμάτες φαγητό και ποτό, θέλετε για το ξεκίνημα κάτι λίγο πιο καθαρό ... Προτείνω ψάρια και θαλασσινά από την πρώτη ημέρα του έτους. Είναι ελαφρύ, υγιεινό και θρεπτικό πιάτο και το θαλασσινό νερό καθαρίζει το σώμα και την ψυχή. Θα πρότεινα ένα λαβράκι με ελαιόλαδο, δεντρολίβανο και λεμόνι σε λαδόκολλα στο φούρνο. Είναι εύκολο, γρήγορο και νόστιμο.

Το πιο sexy κοτόπουλο κατσιατόρε από τον Bear-Naked Chef:

 

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Γεύση / «Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Η Κατερίνα Μόσχου αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να μετακομίσει από την Αθήνα στην Πάρο για να φτιάξει ένα τυροκομείο και μια φάρμα, και αυτήν τη στιγμή βλέπει τις Κυκλάδες να χτίζονται με ρυθμό που απειλεί τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
M. HULOT
Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Γεύση / Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Σε ανοιχτές φωτιές και σε υπαίθριες κουζίνες στην παραλία του W Costa Navarino ο σεφ θα ετοιμάσει ένα εναλλακτικό και fusion πασχαλινό τραπέζι, σερβίροντας ένα μενού μοναδικό, του στυλ του, πέρα από τα συνηθισμένα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η Madame Ginger προτείνει Πασχαλινό μενού χωρίς κρέας – Και με ποια κρασιά θα το συνοδεύσετε

Το κρασί με απλά λόγια / Η Madame Ginger προτείνει ένα πασχαλινό μενού χωρίς κρέας και μερικά ταιριαστά κρασιά

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συζητούν με την food blogger Μαριλού Παντάκη για τη σχέση της με το κρασί και για όλες εκείνες τις συνταγές της που προτείνει για ένα πεντανόστιμο πασχαλινό τραπέζι δίχως κρέας – εννοείται ότι υπάρχουν προτάσεις σε κρασιά προκειμένου να τις συνοδεύσετε.
THE LIFO TEAM
Με τα δάχτυλα και στη μέση

Γεύση / Πιάτα που μπαίνουν στη μέση και τρώγονται με τα χέρια

Ο σεφ Κώστας Παλυβός μοιράζεται τις συνταγές του για τις κροκέτες μουσακά, το πιτόγυρο παστιτσάδα και άλλα πιάτα του που είναι για να μοιράζονται, που μας δίνουν τη χαρά του να τσιμπολογάμε με τα χέρια μέσα από το πιάτο, και ας λαδωθούμε λίγο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Στο Αφαία στο Θησείο

Γεύση / Για μπίρα, κρασί χύμα και μακαρόνια με κιμά στο Αφαία στο Θησείο

Αν αναρωτιέστε «πού βγαίνει η μισή Αθήνα τώρα;», αυτοί που ψάχνουν ό,τι νέο ανοίγει και το επισκέπτονται πρώτοι, τότε να ξέρετε πως πάνε σε ένα μοντέρνο καφενείο, σε ένα χαλαρό μαγαζί που τα κάνει όλα προσεγμένα και από τα τραπέζια του βλέπουμε τα τρένα να περνούν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα αντισυμβατικά μαθήματα μαγειρικής που παραδίδονται τώρα στην Αθήνα

Γεύση / Μαθήματα «αυθόρμητης μαγειρικής» στην Αθήνα

Κάποιοι πάνε στο μάθημα με ένα υλικό που έχουν σπίτι τους και δεν ξέρουν πώς να το αξιοποιήσουν, άλλοι γεμίζουν με γυάλινα βαζάκια τους πάγκους της κουζίνας τους ενώ μαθαίνουν πώς να βάλουν τις ζυμωμένες τροφές στην καθημερινή τους διατροφή. Αυτήν τη στιγμή στην πόλη παραδίδονται αυθόρμητα μαθήματα μαγειρικής, που ενισχύουν τη φαντασία και δεν υπακούν σε συνταγές και γραμμάρια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Nothing Days / «Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Η Χαρίκλεια Δανιόλου μαγειρεύει από μικρό παιδί. Μαγείρεψε στη θρυλική ταβέρνα του Περτέση στις Στραπουριές και σε σπίτια πλουσίων, ενώ σήμερα μαγειρεύει στην ταβέρνα της, τα Σκαλάκια, στη Χώρα της Άνδρου. Το ανδριώτικο φαγητό ήταν η αφορμή για να μας αφηγηθεί όλη της τη ζωή.
M. HULOT
Koutsou & Co: Ένα μαγειρείο όπου θα τρώμε τα «κλεμμένα» και τα «βρώμικα»

Γεύση / Ένα νέο μαγειρείο σε μια στοά στο Σύνταγμα θα σερβίρει τα «κλεμμένα» και τα «βρόμικα»

Η Αργυρώ Κουτσού το έχει βάλει σκοπό να μας σερβίρει κομμάτια από τα ψάρια και τα κρέατα που δεν φτιάχνονται συνήθως στα μαγειρεία, συνταγές του Ιονίου και πολίτικα φαγητά, ενώ θα τηγανίζει και τέλεια κεφτεδάκια με πατάτες στο Koutsou & Co.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Πεθαίνετε για κρητική στάκα; Μπορείτε να τη φτιάξετε σπίτι σας

Γεύση / Πεθαίνετε για κρητική στάκα; Μπορείτε να τη φτιάξετε σπίτι σας

Λένε ότι η υπομονή είναι αρετή και η αλήθεια είναι πως η στάκα τη χρειάζεται. Ο Κρητικός σεφ Μιχάλης Χάσικος αποκαλύπτει τα μυστικά για να πετύχουμε τη δυναμωτική τροφή των βοσκών και να την απολαύσουμε πάνω σε ζυμωτό ψωμί, με αυγά μάτια και τηγανητές πατάτες, για να απογειώσουμε με αυτή ψητά λαχανικά, χόρτα και ζυμαρικά.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ