Πούτιν: Aν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερα στρατιωτικά μέσα στη Συρία

Πούτιν: Aν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερα στρατιωτικά μέσα στη Συρία Facebook Twitter
1

Oι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας δεν έχουν αναπτύξει όλες τους τις στρατιωτικές δυνατότητες στη Συρία και ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν «περισσότερα στρατιωτικά μέσα» εφόσον καταστεί απαραίτητο, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.


«Βλέπουμε πόσο αποτελεσματικά οι πιλότοι μας και τα στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών συντονίζουν τις προσπάθειές τους με διάφορα είδη δυνάμεων- τον στρατό ξηράς, το πολεμικό ναυτικό και την πολεμική αεροπορία- βλέπουμε πόσο αποτελεσματικά χρησιμοποιούν τα πλέον σύγχρονα όπλα» επισήμανε ο Πούτιν στην ομιλία που εκφώνησε.


«Θέλω να υπογραμμίσω ότι αυτά κάθε άλλο παρά αποτελούν όλες μας τις δυνατότητες» τόνισε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους. «Διαθέτουμε περισσότερα στρατιωτικά μέσα. Και θα τα χρησιμοποιήσουμε, εφόσον χρειαστεί».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζόχραν Μαμντάνι έβαλε φόρο στους πλούσιους και αποκάλυψε πού μένει η αριστοκρατία της Νεάς Υόρκης

Διεθνή / Ο Ζόχραν Μαμντάνι φορολογεί τους πλούσιους και η Νέα Υόρκη βλέπει ποιοι μένουν στα ακριβά της σπίτια

Ο φόρος Μαμντάνι στους πλούσιους αποκάλυψε τον χάρτη της νεοϋορκέζικης αριστοκρατίας: Γουίντουρ, Σουίφτ, Ζβίρνερ και Γκαγκόζιαν εμφανίζονται στα αρχεία.
THE LIFO TEAM